Elena Ionescu, probleme grave cu tenul: „Mi se decojește pielea! Am o infecție, iau antibiotice”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Elena Ionescu (34 de ani) a luat o infecție de care nu mai scapă. Artista a dezvăluit cu ce problemă medicală se confruntă, pentru Click!, dar și ce tratament i-a dat medicul pentru a scăpa de semnele inestetice de pe față.

cub elena ionescu png

Elena Ionescu a luat o infecție și are fața plină de bube

Elena Ionescu s-a tunat, dar de acnee tot nu a scăpat! Fosta solistă a trupei Mandinga arată de milioane la corp, după ce și-a pus silicoane și a și slăbit. Cântăreața mai are, totuși, o problemă de rezolvat: acneea cu care se luptă de ani buni. Vedeta a luat, recent, o infecție care i-a distrus tenul și pentru care ia tratament serios cu antibiotice.

Elena Ionescu a apărut cu tenul plin de coșuri inestetice, pe care a încercat să le acopere cât a putut sub un strat de fard. Acneea agresivă i-a afectat tenul, care era deja cu probleme.

Elena Ionescu: „Sunt pe antibiotice!"

Ce să vă zic? Am făcut o infecție mare la nivelul tenului! Tocmai de la faptul că trebuie să mă fardez peste tot pe unde merg, de la machiajele astea pe care mi le aplică pe față la televiziuni.

Am fost la doctor și mi-a dat antibiotice, că altfel nu se rezolvă infecția. De vreo lună sunt așa, și e groaznic pentru că nu prea mai pot ieși nicăieri, pe la evenimente cu fața așa. Acum m-am riscat și oricum sunt pe trecute. Mi se decojește un rând de piele de pe față!”, a declarat Elena Ionescu, pentru Click!

Elena Ionescu: „La trei zile după ce mi-am pus silicoane, eram la sală!”

Cântăreața a decis să-și pună silicoane pentu a-și ridica sânii afectați după nașterea fiului ei, Răzvănel. În ultima vreme, solista pierduse și niște kilograme. Din cauza asta, sânii se cam lăsaseră.

Am avut ceva emoții înainte să-mi pun sânii, dar intervenția a fost ușoară. Nu am avut dureri! Închipuiți- că eu, la trei zile du operație, eram la sală?! Sunt foarte mulțumită cum arată sânii mei acum.”, a declarat Elena Ionescu, pentru Click!.

Elena Ionescu nu prea avea, însă, voie să facă sport, în perioada de recuperare de după intervenția de augmentare mamară.

Așa e, Elena nu avea voie să meargă la sală la trei zile de la operație. Dar asta e, bine că nu s-a întâmplat nimic. A fost o pacientă foarte curajoasă și s-a refăcut foarte repede și bine”, ne-a declarat medicul Alin Bortolini, care a operat-o pe solistă.

Elena Ionescu și-a pus silicoane de 400 ml, anul acesta, în luna martie, după experiența de la “Survior România”, concurs pe care l-a și câștigat în urmă cu doi ani și unde a făcut un efort deosebit. Cu banii de la “Survior”, Elena Ionescu și-a achiziționat un apartament cu patru camere, în zona Tineretului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net