Elena Ionescu nu-și mai dorește copii: «Ne limităm la ce putem duce»

Elena Ionescu, în vârstă de 34 de ani, are multe planuri de viitor, însă ele nu includ și să devină mamă pentru o a doua oară. Artista a dezvăluit care este motivul pentru care nu ia în calcul să îi facă un frățior sau o surioară lui Răzvan. 

Elena Ionescu vorbește cu mândrie despre băiețelul pe care îl are din relația cu antrenorul de fitness Dragoș Stanciu, însă recunoaște că meseria de mamă este una care îi ocupă mare parte din timp. În ciuda faptului că-și iubește nespus copilul și consideră că acesta i-a oferit un nou sens vieții, Elena nu-și dorește să devină mamă din nou. 

Citește și: Înșelată de soț, Elena Ionescu nu mai crede în poveștile de iubire 

„Mă întreabă foarte mulți dacă mai fac copii și le spun de fiecare dată că NU.E bine așa. Ne limităm la ce putem duce. Suntem bine, nu ne plângem că nu avem de ce. Este o bucurie pentru mine. Copilul ăsta mie mi-a schimbat viața, mi-a schimbat percepția, m-a făcut mai puternică, m-am autodepășit din multe puncte de vedere datorită lui", a povestit artista. 

Elena a mărturisit că există multă presiune asupra mamelor și că fiecare dintre ele încearcă să fie perfecte pentru micuții lor. Din punctul său de vedere, nu există o mamă care acționează ireproșabil. ci doar una care este implicată în viața copilului, are grijă la dieta lui, se asigură că face mișcare și, foarte important, nu îi permite acestuia să petreacă ore în șir în fața ecranului. 

Vezi și: Elena Ionescu și-a pus silicoane 

Elena Ionescu nu a avut foarte mult noroc în dragoste. S-a căsătorit în anul 2018 cu iubitul ei Dragoș Stanciu, iar doar un an mai târziu a divorțat, după ce bărbatul ar fi înșelat-o cu o fosta iubită.

Elena Ionescu nu se gândește la o nouă relație 

Rămasă singură și cu inima frântă, Elena și-a canalizat energia asupra muncii. A participat la Survivor România în anul 2020 și a revenit câștigătoare în țară. Premiul obținut l-a folosit pentru a-și achiziționa un apartament în București, în care locuiește și în prezent alături de fiul ei, Răzvan. 

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Elena Ionescu a declarat că a găsit puterea de a-l ierta pe Dragoș pentru suferința pe care i-a provocat-o, însă a mărturisit că nu se gândește la o nouă relație, cu atât mai puțin la căsătorie. 

„Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă. Trebuie să ai respect, de dragul copilului și pentru toate lucrurile frumoase pentru omul cu care ai fost. Consider că am luat ce a fost mai bun din relația asta și am rămas cu ce este mai bun”, declara Elena, în emsiunea lui Cătălin Măruță. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net