EXCLUSIV Elena Ionescu, cu silicoanele la control! «Mi-am pus implanturi pe gaz!» Imagini, în premieră, cu noile dotări!

Ultima actualizare:

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Madinga, a intrat in “renovări”, de primăvară! Solista tocmai și-a pus o pereche de silicoane nou-nouțe și a fost la primul control cu ele. Elena nu se oprește, însă, aici cu intervențiile estetice! Vrea să-și facă și injecții de întinerire a tenului!

Elena Ionescu și-a pus implanturi de 400 mil Sursa: arhivă personală
Elena Ionescu și-a pus implanturi de 400 mil Sursa: arhivă personală

La doar 33 de ani, Elena Ionescu, câștigătoarea de la „Survivor România”, a intrat în reparații capitale! Fosta solistă de la trupa Mandinga vrea să arate trăznet, așa că s-a pus pe intervenții estetice.

În urmă cu două săptămâni, solista și-a pus implanturi mamare, de ultimă generație, de care este foarte mulțumită. Miercuri, 16 martie, Elena a fost la primul control de după operație și se reface văzând cu ochii. Unde mai pui că nici după operație nu a avut dureri prea mari.

Sunt foarte mulțumită, rezultatul este spectaculos, nu-mi vine să cred! N-am avut nici un fel de durere. Nu știu dacă ține de tehnologie sau de mâna de lucru foarte ușoară.

Eram tot timpul am stat cu frica: dacă, după operație, o să trebuiască să stau mult imobilizată, oare ce mă fac? Dar nu am simțit nimic, am avut o recuperare foarte ușoară. Stau numai cu mâinile pe sus! Am făcut un tonus bun, așa îmi place mie să zic!”,a declarat solista, pentru Click!

„Nu mai are nici vânătăi, nici umflături!”

Am făcut controlul postoperator, avem fix două săptămâni de la operația de implant mamar, augmentare mamară. Nu avem tuburi de dren, cicatricile sunt foarte mici, până în patru centimetri. E vindecată. Totul e impecabil. Nu mai are nici vânătăi, nici umflături.

În cazul Elenei am folosit un implant mai ușor, umplut nu doar cu gel siliconic ci și cu molecule de gaz. Acesta e avantajul lor, sunt mai ușoare cu 25 până la 30 la sută, referitor la volumul lor. Implanturile sunt garantate pe viață, la riscul de ruptură. Dacă se rupe poate fi înlocuit. Pentru alte complicații sunt garantate până la 10 ani!”, a declarat doctorul estetician Alin Bortolini, cel care i-a realizat intervenția solistei.

După o naştere şi pierderi repetate în greutate, Elena Ionescu a luat, recent, decizia că a venit vremea să apeleze la implanturile mamare. Solista și-a pus, în urmă cu două săptămâni, silicoane de 400 ml, forma rotundă, iar intervenția a durat nu mai puțin de două ore.

Elena nu se oprește, însă, aici cu intervențiile estetice. Solista va apela și la o serie de proceduri de întinerire a tenului, bazate pe injecții cu botox și acid hialuronic.

Elena Ionescu este câştigatoarea show-ul “Survivor România” 2020. Din marele premiu în valoare de premiul de 250.000 de lei, solista și-a cumpărat o casă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net