EXCLUSIV Elena Ionescu, cu silicoanele la control! «Mi-am pus implanturi pe gaz!» Imagini, în premieră, cu noile dotări!

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Madinga, a intrat in “renovări”, de primăvară! Solista tocmai și-a pus o pereche de silicoane nou-nouțe și a fost la primul control cu ele. Elena nu se oprește, însă, aici cu intervențiile estetice! Vrea să-și facă și injecții de întinerire a tenului!

image
Elena Ionescu și-a pus implanturi de 400 mil Sursa: arhivă personală

La doar 33 de ani, Elena Ionescu, câștigătoarea de la „Survivor România”, a intrat în reparații capitale! Fosta solistă de la trupa Mandinga vrea să arate trăznet, așa că s-a pus pe intervenții estetice.

În urmă cu două săptămâni, solista și-a pus implanturi mamare, de ultimă generație, de care este foarte mulțumită. Miercuri, 16 martie, Elena a fost la primul control de după operație și se reface văzând cu ochii. Unde mai pui că nici după operație nu a avut dureri prea mari.

Sunt foarte mulțumită, rezultatul este spectaculos, nu-mi vine să cred! N-am avut nici un fel de durere. Nu știu dacă ține de tehnologie sau de mâna de lucru foarte ușoară.

Eram tot timpul am stat cu frica: dacă, după operație, o să trebuiască să stau mult imobilizată, oare ce mă fac? Dar nu am simțit nimic, am avut o recuperare foarte ușoară. Stau numai cu mâinile pe sus! Am făcut un tonus bun, așa îmi place mie să zic!”,a declarat solista, pentru Click!

stanga
dreapta
elena ionescu operatie 2 jpg
elena ionescu operatie PNG
elena ionescu silicoane 2 JPG
elena ionescu jpeg
elena ionescu paris 2 jpg
elelna12 13 vedete elena ionescu 2 jpeg
elena ionescu jpeg
elena ionescu jpeg
Elena Ionescu: ”Ador buzele cu volum!” jpeg
elena ionescu survivor 2 jpg
elena ionescu  baiat jpeg
Elena Ionescu jpeg
r514 v 2 col elena ionescu  jpeg
elena ionescu jpeg
elena ionescu jpg
Elena Ionescu & Dr  Alin Bortolini Bun jpeg
Elena Ionescu, singura Faimoasă ajungă în finala Survivor România jpeg
8 act Elena Ionescu Copyright Mihai Stetcu Antena 1 160114 TCDU 5 0889 jpg
Elena Ionescu a câştigat Survivor România  jpeg

„Nu mai are nici vânătăi, nici umflături!”

Am făcut controlul postoperator, avem fix două săptămâni de la operația de implant mamar, augmentare mamară. Nu avem tuburi de dren, cicatricile sunt foarte mici, până în patru centimetri. E vindecată. Totul e impecabil. Nu mai are nici vânătăi, nici umflături.

În cazul Elenei am folosit un implant mai ușor, umplut nu doar cu gel siliconic ci și cu molecule de gaz. Acesta e avantajul lor, sunt mai ușoare cu 25 până la 30 la sută, referitor la volumul lor. Implanturile sunt garantate pe viață, la riscul de ruptură. Dacă se rupe poate fi înlocuit. Pentru alte complicații sunt garantate până la 10 ani!”, a declarat doctorul estetician Alin Bortolini, cel care i-a realizat intervenția solistei.

După o naştere şi pierderi repetate în greutate, Elena Ionescu a luat, recent, decizia că a venit vremea să apeleze la implanturile mamare. Solista și-a pus, în urmă cu două săptămâni, silicoane de 400 ml, forma rotundă, iar intervenția a durat nu mai puțin de două ore.

Elena nu se oprește, însă, aici cu intervențiile estetice. Solista va apela și la o serie de proceduri de întinerire a tenului, bazate pe injecții cu botox și acid hialuronic.

Elena Ionescu este câştigatoarea show-ul “Survivor România” 2020. Din marele premiu în valoare de premiul de 250.000 de lei, solista și-a cumpărat o casă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

dani otil gabriela prisacariu
FotoJet (5) jpg
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
andreea banica
FotoJet jpg
romanca rechin 2 png
iolanda anamaria babau jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
theo rose
hurghada rechini JPG
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg