Elena Ionescu, primele declarații, după ce a fost surprinsă în tandrețuri cu un bărbat: «Nu exclud...»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Elena Ionescu a fost zărită, recent, alături de un bărbat misterios, cei doi comportându-se afectuos unul cu celălalt, atunci când au luat prânzul la un restaurant. Click! a contactat-o pe artistă, care ne-a dezvăluit ce se întâmplă de fapt în viața ei amoroasă, la acest moment.

Elena Ionescu, primele declarații, după ce a fost surprinsă în tandrețuri cu un bărbat
Elena Ionescu, primele declarații, după ce a fost surprinsă în tandrețuri cu un bărbat

Elena Ionescu, 34 de ani, a divorțat în urmă cu trei ani de tatăl copilului ei, iar de atunci sexy-mămica a fost extrem de discretă în ceea ce privește relațiile sentimentale. Artista a declarat acum câteva zile reporterilor Click! că s-a despărțit de iubit, dar iată că a fost surprinsă recent în compania unui tânăr misterios, în timp ce luau amândoi un prânz romantic la un restaurant, potrivit SpyNews

În imaginile care au făcut valuri în presa mondenă, Elena Ionescu este răsfățată de cel despre care mulți spun că ar fi noul iubit al vedetei și se poate vedea cum acesta o sărută pe frunte. Deci ce se întâmplă de fapt în viața amoroasă a Elenei Ionescu? Are cântăreața un nou iubit?

Reporterii Click! au contactat-o pe artistă și ne-a mărturisit că ea și bărbatul alături de care a fost fotografiată se aflau într-un moment în care doreau să se cunoască mai bine. Elena Ionescu a subliniat că o relație, în adevăratul sens al cuvântului, presupune o legătură de durată, iar momentan vrea să ia lucrurile cu pași mici. 

«Faptul că eu ies undeva cu cineva, într-un anumit moment, se speculează imediat că mi-am făcut o relație și s-a speculat ceva ce nici măcar nu se confirmase la vremea respectivă. Eram într-o cunoaștere cu un om, iar acest fapt a luat o amploare foarte mare. Ulterior nu am mai vrut să fac treaba asta, pentru că atât timp cât nu este o chestie de durată, nu e vorba că nu mi-o asum, dar mi-ar plăcea să rămână cumva pentru mine. 

Să insinueze toată lumea că azi am o relație, mâine n-am relație, mi se pare că nu e tocmai, ok, mai ales că eu sunt om destul de discret cu partea personală și dintotdeauna am fost.», ne-a mărturisit Elena Ionescu.  

«Nu exclud să cunosc pe cineva»

Elena Ionescu a mai mărturisit că nu exclude ideea unei iubiri noi și își asumă până la capăt o relație, dar va lăsa timpul să decidă cum vor evolua lucrurile din acest punct de vedere.

«Nu exclud să cunosc pe cineva, sunt deschisă, dar nu vreau să fac niște afirmații care dau impresia că ar fi mai mult decât este, până nu se concretizează ceva durabil. O să fiu clar sinceră în momentul în care o să se lege totul frumos așa cum ar trebui, fără să se facă acele speculații, înainte să cunosc cu adevărat un om.

Mă deranjează că în ultima perioadă am fost cuplată și nu a fost o chestie de durată. Momentan, las să treacă timpul și să se așeze lucrurile.», a mai adăugat artista, în exclusivitate pentru Click!. 

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, s-a căsătorit în 2018 cu Dragoș Stancu, iar din mariajul lor s-a născut un băiețel, pe nume Ștefan. Din păcate, relația dintre frumoasa Elena și soțul ei nu a durat, iar la un an de la cununie au divorțat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net