Drama Elenei Ionescu după divorț! Cu ce probleme se confruntă?

E frumoasă de pică, dar nu prea are noroc în amor și pace! Elena Ionescu s-a tunat și tot nu și-a găsit prințul pe cal alb. Prin urmare, silicoanele nu aduc nici pe departe fericirea. Noroc cu micuțul Răzvănel care-și consolează mămica cum știe el mai bine!

Elena Ionescu e frumoasă, dar nu are noorc în dragoste Sursa: Instagram
Elena Ionescu e frumoasă, dar nu are noorc în dragoste Sursa: Instagram

Bate inima Elenei Ionescu cu foc, dar nu prea are pentru cine, deocamdată. Solista tocmai ce s-a întors dintr-o vacanță de cinci stele petrecută pe yaht în Turcia și, ce să vezi, nici măcar acolo nu a dat nas în nas cu alesul inimii ei. Fiul său, Răzvănel, este deocamdată singurul bărbățel din viața Elenei.

Divorțată și cu chef nebun de viață, Elena îl așteaptă acum și pe Făt Frumos, care ar trebui, însă, să fie plin de calități. Cântăreața e foarte încântată de noile silicoane pe care a decis să le pună după ce slăbise foarte tare, în urma experienței dure de la „Survivor România”. Practic, sânii vedetei intraseră la apă.

Elena, ce face Răzvănel? Cu cine îl lași când pleci de acasă prin vacanțe? Ai tot plecat în ultima vreme...

Răzvănel stă cu părinții mei. Mai merg și eu în câte o vacanță. Am fost pe yaht în Turcia. Plec acum în Bulgaria, dar de data asta împreună cu el. Mergem cu niște prieteni cu copiii, cu mașina, ne avantajeză situația.

Elena Ionescu: „Am alăptat șase luni de zile, sânii s-au lăsat!"

De ce ai decis să-ți pui silicoane? Ai vrut sâni mai mari? Cum te simți după operație?

Mă simt extraordinar de bine, mi-a schimbat așa tot vibe-ul. Am făcut o schimbare pe care mi-am dorit-o pentru mine. Eu aveam sâni naturali, am avut dintotdeauna sâni mari. Dar tonusul pe care-l aveam în ultima perioadă, făcând foarte multă mișcare, se pierde.

Noi vrem să slăbim în anumite părți, dar nu întotdeauna reușim numai de acolo. Începusem să pierd grăsime cam peste tot și am zis: băi, e musai! Eu am alăptat șase luni de zile, pentru mine era necesar să fac asta pentru că vroiam să mă simt bine și să arăt bine.

"Normal că vreau să mă mărit din nou!"

Ți-ai luat și casă, în vacanțe tot pleci, ai și sâni noi. Dar când apare iubitul?

Cum o vrea Dumnezeu acum. Nu anticipez nimic, nu-mi doresc nimic forțat, îmi doresc să vină natural, dacă e să vină. Sunt un om împăcat sufletește, mulțumit cu tot ceea ce are. Despre asta e vorba, să ajungi la o maturitate în care nu te mai agăți sau nu-ți mai dorești ceva în mod deosebit.

Pur și simplu, îmi place să-mi trăiesc viața! Eu după "Survivor" mi-am schimbat complet atitudinea vis a vis de oameni, de viață, și încerc să-mi creez o karmă bună, o energie bună, să profit de fiecare moment, să cunosc oameni și să trăiesc fericită. Lucrurile materiale sunt o chestie de moment, sunt lucruri pe care ți le dorești azi, mâine.

Îți dorești să te mai măriți?

Sigur că da, normal! Și de 10 ori dacă e posibil!

Cum ar trebui să fie alesul?

Îți dai seama că acum sunt mult mai atentă la toate detaliile, mai selectivă. Cu cât înaintăm în vârstă cu atât cerințele devin mai ruguroase, din păcate. Dar eu cred că atunci când e menită să vină, va veni persoana respectivă, potrivită. Nu există cerințe, există compatibilitate, karmă, energie, vibe bun și completare.

Există în prezent un bărbat în viața ta?

E pe vine, tot pe vine. Sper să nu rămână pe vine!

A divorțat de antrenorul de fitness Dragoș Stanciu!

Un an și ceva, atât a durat mariajul dintre Elena Ionescu (34 de ani) și antrenorul de fitness, Dragoș Răzvan Stanciu. Cei doi au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că divorțează, în februarie 2019, deși aveau un băiețel de un anișor, pe Răzvănel (3 ani).

Elena și Dragoș au divorțat la notar, dar mai apoi și-au aruncat vorbele grele, în presă. Solista și-a acuzat soțul că ar fi înșelat-o cu fosta lui iubită și că acesta nu se ocupa de copil. În urma participării la "Survivor România" , Elena a reușit să-și achiziționeze apartamentul mult visat în Berceni, pe care a dat 250 000 de euro, după ce a obținut premiul cel mare în Dominicană.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg