Ce dramă a trăit Elena Ionescu, vedeta de la Survivor All Stars! De ce a divorțat de bărbatul cu care are un copil: „Deci, adevărul...”

#Survivor România

Cel mai așteptat show din țara noastră este pe cale să înceapă! „Survivor All Stars” aduce în fața telespectatorilor cei mai buni și mai îndrăgiți concurenți din sezoanele trecute, iar printre aceștia se numără și Elena Ionescu, câștigătoarea din 2020!

cub elena ionescu png

Cu siguranță că fanii „Survivor România” își amintesc fără probleme cine este Elena Ionescu, una dintre cele mai puternice și populare concurente care a răspuns provocării show-ului. Iar aceasta nu doar că a rezistat tuturor probelor prin care a trecut, dar a și reușit să câștige primul sezon al emisiunii, în anul 2020. Acum, Elena Ionescu revine în „Survivor All Stars”!

În ce privește viața personală a îndrăgitei artiste, poate că unii români își vor putea aminti că aceasta are un băiețel pe nume Răzvan, alături de fostul ei partener de viață, Dragoș Stanciu. Din păcate, mariajul acestora nu a fost menit să reziste, iar cei doi au pornit pe căi diferite.

„Așa cum prea bine se știe, motivele care duc la eșecul definitiv al unei relații matrimoniale sunt privite în mod subiectiv de ambele părți, deci adevărul se află pe undeva la mijloc și este normal să fie așa.

De aici și greutatea de a găsi "acul în carul cu fân"! La noi, situația, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanță a caracterelor noastre, cât și o diferența totală de a vedea o conviețuire în comun. Dacă vreți, mai direct, nu ne aflăm pe aceeași "lungime de undă" în ce privește modul nostru de a găsi secretul unei căsnicii de lungă durată”, declara pentru Click! Dragoș Stanciu, în 2019.

Cine este Elena Ionescu, concurenta de la Survivor

Elena Ionescu a câștigat primul sezon al „Survivor România”
Elena Ionescu a câștigat primul sezon al „Survivor România”

„Am divorțat în mod civilizat, la notar, obținând custodia comună pentru fiul nostru”, mai spunea acesta, vorbind despre despărțirea de Elena Ionescu. Mai mult decât atât, se pare că fostul soț al artistei s-a întors la o iubire mai veche, după divorț!

„Este adevărat că în momentul de față formez un cuplu cu o fostă prietenă dinaintea căsătoriei mele, dar în definitiv acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal”, spunea acesta.

Când începe „Survivor All Stars”

Românii care sunt nerăbdători să își vadă concurenții favoriți înapoi pe micile ecrane trebuie să știe că au noroc! „Survivor All Stars” începe chiar astăzi, 16 ianuarie, putând fi vizionat atât pe PRO TV, cât și pe VOYO.

În acest an, emisiunea va fi difuzată în zilele de marți, miercuri și joi, începând cu ora 21:30!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net