Botezatu a luat foc! A spus adevărul despre orientarea lui sexuală: „Am doi copii, nu mai aberați!”

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu (57 de ani) a deschis Cutia Pandorei și a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală. Designerul a dezvăluit că are doi copii, rezultați din relațiile cu femeile care i-au trecut prin pat de-a lungul timpului. 

Designerul s-a luat la harță cu fanele de pe Internet

Designerul Cătălin Botezatu a răbufnit mai abitir ca niciodată atunci când una dintre fanele sale au comentat, recent, pe Internet făcând aluzii la orientarea sexuală  a designerului. 

Botezatu postase o serie de poze în compania Crinei Abrudan, realizate la Dubai, iar acestea au stârnit dezaprobarea și dezgustul unei fane. 

„De ce va afișați cu femei, dacă sunteți gay? Nu vă cunosc personal și nici nu-mi doresc, dar antipatia și sarcasmul dumneavoastră îmi provoacă greață....”, a fost comentariul internautei, care l-a scos efectiv din pepeni pe designer.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri privind orientarea sexuală!: „Am doi copii!”

Acesta i-a replicat tăios fanei, precizând că are doi copii proveniți din relațiile cu femeile din viața lui. 

„Nu mă cunoașteți personal! Interesant, însă, este faptul că puteți spune astfel de elucubrații! De ce oare își dorește cineva(un anonim) să îmi canceleze tot trecutul meu amoros cu muuuulte relații cu femei celebre, frumoase și muuuulte circumvoluțiuni?! Am doi copii! Nu mai aberați!

Nimeni până acum nu mi-a spus că sunt antipatic! Sunt un om normal ca și dumneavoastră doar că afacerile pe care le am m-au ridicat pe <<podium>>, pe care nici mie nu îmi place uneori să stau <<cocoțat>>!”

„Femeile din jurul meu au fost soții, logodnice, amante...”

Știți câte sacrificii am făcut? Știți că muncesc de 35 de ani neîncetat! Mi-am sacrificat SĂNĂTATEA, VIAȚA PERSONALĂ, FAMILIA, aproape TOT, pentru ceea ce sunt acum!

Ar trebui să vă doriți să cunoașteți astfel de oameni! Sunt puterea exemplului! Nu fiți invidioasă pe femeile din jurul meu! 

Unele sunt doar prietene bune, altele au fost soții, logodnice, amante perfecte, iubite de-o noapte nebună, dar toate au fost FEMEI! FEMEI ADEVĂRATE CARE INDIFERENT DE STATUT MERITĂ RESPECTATE, IUBITE ȘI PROTEJATE! 
Chiar și tu ești femeie…Gândește înainte de a emite astfel de ipoteze retarde!”, a fost răspunsul dur dat de Cătălin Botezatu fanei care i-a pus la îndolială orientarea sexuală, pe pagina lui de socializare.

Printre femeile cu care Botezatu a declarat că a avut relații de-a lungul timpului s-au numărat: Tania Budi, Bianca Brad, Dana Opșitaru, Vanda Vlasov său Bianca Drăgușanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net