Cătălin Botezatu se relaxează în Mexic, la Tulum! Cum a dansat cu pălăria de Mariachi într-o distilerie. VIDEO

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu (57 de ani) știe să își trăiască viața și o face din plin! A intrat în noul an așa cum îi place lui, pe lux și opulență, direct de la Miami, iar de acolo s-a “mutat” în Mexic pentru restul vacanței de început de an.

A dansat pe ritmuri mexicane, direct din Tulum – Mexic, așa că încă se mai distrează și petrece până la 3 dimineața. Celebrul designer experimentează tot ce se poate în vacanța din Mexic și se simte senzațional. Chiar cu puțin timp înainte a vizitat și o distilerie celebră, îmbrăcat fiind ca un veritabil mexican. Cu zâmbetul șarmant la purtător, Botezatu a purtat și o pălărie de Mariachi și a mai dansat puțin. Zilele acestea a făcut mai multe postări de acolo și a transmis un vibe super pozitiv chiar și atunci când a vorbit despre dragoste.

„Odată, de mult, am ținut dragostea în palma mâinii! I-am “citit” liniile și rănile s-au cicatrizat! Vin în fața ta să cerșesc timp cu clepsidre goale în palme!”, a fost mesajul melancolic al lui Botezatu atunci când s-a fotografiat pe plajă, lângă o statuie de culoare albă care reprezenta o mână uriașă.

„Viața e frumoasă!”, Să trăiești este cel mai rar lucru din lume! Mulți există!”, au mai fost mesajele transmise de Cătălin Botezatu din vacanța sa în Mexic.

Celebrul designer profită din plin de zilele libere de început de an pentru că apoi începe din nou să călătorească peste tot, fiind prezent la cele mai importante evenimente și prezentări de modă din lume.

Mânat mereu de o super energie și spiritul de aventură

Despre Cătălin Botezatu se știe că are o energie debordantă, este de neoprit și are un spirit aventurier, experimentând tot timpul. Tocmai de aceea este atât de entuziasmat de tot ceea ce îl înconjoară!

Atitudinea este totul, așa că alegeți una bună! Atitudinea și entuziasmul  au jucat mereu un rol important în viața mea. Mă entuziasmează lucrurile care mă inspiră! Cred în aventură, râs și distracție! Convinge-te în fiecare zi că ești demn de o viață mai bună! Alegerea este doar a ta!”, au fost gândurile de sfârșit de an 2023 ale lui Cătălin Botezatu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net