Botezatu, premiat la lansarea documentarului despre Gianni Versace. Regizorul Vincent de Paul, în premieră, la București! „Sunt mai mult decât încântat”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu a primit cea mai înaltă distincţie din industria fashion, cu prilejul lansării la București a documentarului „The Genius of Gianni Versace Alive”. Regizorul Vincent de Paul a venit, în premieră, în România, pentru lansarea filmului, produs împreună cu Eduard Irimia.

Prima ediţie de toamnă a Galei Health, Beauty and Lifestyle, o experienţă red carpet similară celor de peste Ocean, a avut loc la jumătatea lunii octombrie, la Sala Luceafărul din București. Cu acest prilej, a avut loc, în premieră mondială, lansarea documentarului „The Genius of Gianni Versace Alive”.Cătălin Botezatu (56 de ani) a mai adăugat un trofeu pe raftul cu cele 300 de disticții obținute de-a lungul carierei sale. Designerul a fost numit Romanian Fashion Icon.

Documentarul „The Genius of Gianni Versace Alive”, lansat la eveniment! 

Pe lângă premii, invitaţii de la Gală au avut parte şi de o surpriză: au fost primii din lume care au putut urmări documentarul „The Genius of Gianni Versace Alive”, care surprinde cele mai importante momente din viaţa celebrului designer de modă Gianni Versace.

Producţia are în distribuţie personalităţi precum: Elton John, Jon Bon Jovi, Naomi Campbell şi Cindy Crawford. Lansarea la nivel mondial a documentarului l-a adus la Bucureşti şi pe regizorul Vincent de Paul.

Fost fotomodel al reputatului designer italian, cineastul, în vârstă de 55 de ani, a simțit nevoia să-i aducă un tribut celebrului creator de modă, asasinat pe scările casei sale din Miami Beach, pe 15 iulie 1997.

Sunt mai mult decât încântat să mă aflu în capitala României și să lansăm chiar aici documentarul la care am lucrat. Vă doresc tuturor toate cele bune şi chiar mă bucur că pot împărtăşi cu voi asta!”, ne-a declarat Vincent de Paul, regizorul filmului documentar.

Din echipa de producţie a documentarului face parte şi Eduard Irimia, cunoscut în România cu precădere pentru galele Local Kombat şi SuperKombat, care, în ultimii ani, s-a implicat tot mai mult şi în crearea de producţii cinematografice, după înfiinţarea companiei SuperFilm.

Cezar Ouatu a venit cu iubita Raluca, mai tinerică cu 19 ani, la braț

Cezar Ouatu (43 de ani) și iubita lui, Raluca Jurca (24 de ani) au avut o apariție deosebit de elegantă pe covorul roșu la Gala I Success Health, Beauty and Lifestyle Awards, unde solistul a fost invitat să cânte în deschidere.

Un eveniment de înaltă ținută cu oameni de calitate în jurul unui idol și om de artă inspirațional, creator și o legendă a modei cum a fost și va rămâne prin moștenirea lasată omenirii, Gianni Versace”, a scris contratenorul, pe Instagram.

Cezar Ouatu este îndrăgostit lulea de Raluca Jurca, make-up artist de profesie, care este femeia ce l-ar putea convinge să ajungă, în curând, la altar.

Sunt fericit, sunt împlinit. Stau și mă gândesc că nu sunt importanți anii din viață, ci viața din acei ani, cum îi petreci.

Faptul că eu sunt alături de Raluca, și am fost alături de ea în momente grele, și construim împreună, ne ajutăm, atât din punct de vedere profesional, cât și personal... am senzația că ne înțelegem atât de bine de parcă am fi împreună de ceva ani”, a mărturisit artistul, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV .

Carmen Brumă a fost „Lady in red”! A luat ochii!

Carmen Brumă a fost recompensată și ea cu trofeul Inspiraţie şi Transformare, pentru „Ghidul despre frumuseţe şi sănătate la 40 de ani”, datorită programelor de slăbire, care impulsionează femeile să obţină silueta dorită, indiferent de vârstă. Iubita lui Mircea Badea a strălucit pe covorul roșu, într-o rochie elegantă, strânsă pe trup și roșie ca focul, luând ochii invitaților, prezenți la gală.

Oana Turcu Brancu, prezentatoare şi antreprenor, a obţinut trofeul Excelenţei, pentru 23 de ani de muncă în domeniul dermato-cosmeticii.

Alt nume din industria modei, premiat la gală, a fost Bianca Rusu, designerul recunoscut pentru creaţiile spectaculoase, care a cucerit lumea arabă încă de la prima colecţie lansată.

Ioana Călin, specializată în crearea rochiilor de mireasă, s-a numărat şi ea pe lista câştigătorilor, obţinând titlul de Maestru designer al rochiilor de mireasă.

Evenimentul a promovat şi noua generaţie de talente în domeniu: în vârstă de doar 5 ani, Ingrid Bulie şi-a prezentat prima colecţie vestimentară la Gala Health, Beauty and Lifestyle, în aplauzele publicului: „Fiecare copil este artistul vieţii sale!”, a transmis cu multă încredere tânăra.

Printre premiaţii ediţiei s-au mai numărat: Damian Nedescu, distins cu trofeul Antreprenoriat Social- Excelenţă şi Devotament timp de 20 de ani în îmbunătăţirea vieţii copiilor cu autism, și activistul pentru drepturile persoanelor autiste, Ovidiu Platon, fondator al asociaţiei „suntAutist”, care a fost recompensat cu premiul pentru Combaterea Stigmatizării şi Promovarea unei priviri atente asupra neurodiversităţii alături de autişti, şi nu pentru autişti, în vreme ce Lili Covaci, expertă în lucrul cu adulţii şi copiii diagnosticaţi cu autism, a primit distincţia pentru Contribuţia şi Susţinerea Comunicării Alternative şi Augmentative PECS în România pentru copii şi adulţi cu dificultăţi de comunicare.

Premii s-au acordat şi pentru lumea filmului românesc: Oana Cârmaciu, talentata actriţă din serialul „Sacrificiul”, a fost recompensată cu trofeul Realizări remarcabile în actorie.

Prin conceptul Health, Beauty and Lifestyle vrem să demonstrăm că frumuseţea îmbracă mai multe forme şi că poate veni din domenii diverse. Ne propunem ca şi în continuare să aducem în faţa voastră poveşti de succes, care merită promovate.

Gala, deja un eveniment cu tradiție, este o oportunitate de a onora, în fel propriu, contribuţiile remarcabile ale unor profesionişti şi branduri care aduc plus valoare imaginii ţării noastre prin activitatea desfășurată”, ne-a declarat, Flavia Covaciu, co-fondator I Success.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net