Documentarul „The Genius of Gianni Versace Alive”, lansat în România, în prezența lui Vincent de Paul. Ce alte staruri de peste Ocean mai vin la București

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Documentarul „The Genius of Gianni Versace Alive”, creat de Salvatore Zannino despre viața marelui creator de modă, va fi lansat în România, pe 12 octombrie. Staruri de primă mână de peste Ocean vor fi prezente pe covorul roșu, la București.

„The Genius of Gianni Versace Alive”, documentarul despre viața designerului Gianni Versace, va fi lansat în România în cadrul galei Health Beauty & Lifestyle, pe 12 octombrie.

Rapperii Pedro Alexandre Emilian și Pedro Henrique Emiliano vor lansa albumul „Since 1990”

Evenimentul va fi unul de înaltă ținută. Pe covorul roșu, la București, vor păși: regizorul Salvatore Zannino, cunoscut sub numele de scenă Vincent de Paul, dar și rapperii Pedro Alexandre Emilian și Pedro Henrique Emiliano (frați gemeni), care își vor lansa cu această ocazie albumul „Since 1990”, realizat în colaborare cu artiști precum Akon, The Game și Neyo. La eveniment va fi prezent și artistul Rafiq Abu Hijleh, din Dubai.

Echipa de producție a filmului este formată din opt specialiști, printre care și Eduard Irimia, cunoscut în România cu precădere pentru organizarea galelor Local Kombat și SuperKombat. În ultimii ani, românul s-a implicat mai multe în producții cinematografice de anvergură după înființarea companiei SuperFilm.

Documentarul a fost filmat în America și în Italia. Fiind, însă, de un documentar, filmul nu arebuget de același calibru ca filmele mari de la Hollywood”, a declarat Eduard Irimia, în exclusivitate, pentru Click!

Elton John, Cindy Crawford, Naomi Campbell și Bon Jovi, pe afiș!

„The Genius of Gianni Versace Alive", documentarul despre viața designerului Gianni Versace, surprinde cele mai importante momente din viața acestuia, inclusiv asasinarea sa, în 15 lulie 1997.

Pe afișul documentarului despre viața marelui Versace figurează nume de anvergură, precum: cântărețul Elton John, actrița Cindy Crawford, modelul Naomi Campbell și solistul Bon Jovi.

Gianni Versace a avut o mare influență în industria muzicală, mai multe staruri adoptând stiluri vestimentare revoluționare grație creațiilor sale. În timpul vieții, Versace a fost prieten apropiat cu personalități precum: Eric Clapton, Madonna, Elton John, Tupac Shakur, dar și cu Prințesa Diana, care i-au purtat ținutele între anii ’80-’90.

Filmul are 92 de minute și va fi proiectat în Sala Luceafărul, în seara de 12 octombrie 2023, în cadrul galei Health Beauty&Lifestyle.

Gianni Versace a fost asasinat pe scările casei!

Gianni Versace a fost, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă ai anilo 1980-1990. Giovanni Maria Versace a avut parte de o moarte care șocat lumea! Reputatul designer avea doar 50 de ani când a fost fiiind asasinat în dimineața zilei de 15 iulie 1997, chiar pe scările casei sale din Miami Beach, de către criminalul în serie, Andrew Cunanan.

Designerul a lăsat în urma sa una dintre cele mai mari case de modă din lume , fiind cunoscut ca unul dintre primii designeri din lume care a pus în strânsă legătură moda cu muzica.

Gianni Versace a devenit celebru pentru stilul său unic, extravagant și a produs pe lângă haine și parfumuri, cosmetice, dar și mobilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net