Cu cine au dat nas în nas, Botezatu și noua lui muză, la Paris? E nedespărțit de bruneta din Constanța: „O nebunie..."

#Exclusiv Click!

Cătălin Botezatu are o nouă muză feminină, pe care o ia cu el peste tot în lume! Neobositul designer se află, în aceste zile, la Săptămâna Modei de la Paris, unde este invitat în fiecare an. Bote a luat-o cu el pe preferata lui, modelul din Constanța Alexandra Doicescu, cu care s-a afișat și la Cluj, la Festivalul Untold, unde se pare că s-ar fi înfiripat o idilă între ei.

Cătălin Botezatu (56 de ani) zboară din festival în festival, în toate colțurile lumii. A ajuns, în aceste zile, și la Săptămâna Modei de la Paris, unde este în fiecare an invitat. Designerul a avut o prezentare în show-room-ul hotelului Ritz, unde este cazat, alături de vedete de la Hollywood, loc unde are programat un shooting cu colecția sa spectaculoasă de rochii, îmbrăcate de manechine una și una.

Botezatu: „Am stat 3 zile la Paris, am dat o fugă pentru 13 ore în România!”

Sunt numai pe drumuri, fac un adevărat tur de forță. Am stat 3 zile la Paris, apoi am dat o fugă pentru 13 ore în România, unde am avut o prezentare la Palatul Ghica. M-am întors apoi noaptea pe avion, căci azi avem shooting pe străzile romantice ale Parisului. E destul de greu, pentru că aici dai de turiști la tot pasul și e greu să închiriezi un loc unde să pozezi.

La Fashion Week, te trezești dimneața pe la 6-7, și mai termini seara, după ora 22. Toate evenimetele pe care le-am făcut aici sunt legate evident de Fashion Week, sunt în catalog.

În același hotel cu noi stau staruri precum: Jason Statham, Kris Jenner, Pharrell era și el aseară la restaurant cu Tyga. Săptămâna Modei de la Paris s-a transformat, de altfel, în ultima vreme, într-un fel de Hollywood, pentru că sunt toate starurile de peste Ocean prezente aici”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru Click!

A luat-o pe frumoasa Alexandra cu el și la Paris

Bote este însoțit la Paris de către modelul lui preferat, o superba brunetă, de profesie medic, din Constanța, Alexandra Doiceascu, cu care desginerul a fost surprins în tandrețuri și la Festivalul Untold, de la Cluj. Atunci, Bote a recunoscut că este vrăjit de frumoasa Alexandra, dovadă că nu există festival din lume unde să nu o ia cu el.

Au dat nas în nas cu „clanul” Beckham și cu Tyga!

Cei doi porumbei au ieșit, duminică seară, la celebrul Restaurant Gigi din Paris, unde au dat nas în nas cu lumea bună: David Beckham, împreună cu familia sa, sau Tyga. De altfel, în același hotel de lux cu cei doi sunt cazate staruri precum: Jayson , Kris Jenner sau Ana Winthour.

Aseară la restaurantul unde am fost să servim cina, am fost surprinsă să-l văd pe David Beckham, cu toată familia. Era acolo și Tyga. Era o petrecere organizată pe terasă de familia Beckham, în cinstea Nicolei Peltz, căci era ziua ei.

Și în hotel m-am întâlnit cu foarte multe celebrități de la Kris Jenner, la jurnalista de la Vogue, Ana Winthour. E o nebunie aici, la Fashion Week de la Paris. Nu am avut timp să închidem un ochi, nici eu, nici Cătălin”, a povestit frumoasa brunetă, pentru Click!

Alexandra Doicescu, tânăra de profesie medic din Constanța, a pozat pentru colecția lui Cătălin Botezatu, pe străzile din Paris, și a realizat un alt shooting pentru Bitolia Gallery.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net