Botezatu a aflat ce făcea Mădălina Ghenea în avion, în spatele piloților: „Mamă! Și am vrut să mă fac pilot”

Mădălina Ghenea a încins imaginația bărbaților și l-a dat pe spate pe nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Superba brunetă s-a pozat în lenjerie intimă în spatele piloților, într-un charter de lux. Aceasta a filmat un clip publicitar, pentru o companie de lenjerie intimă, într-un avion, iar reacția lui Botezatu a devenit virală.

Botezatu a fost dat pe spate de Mădălina Ghenea
Botezatu a fost dat pe spate de Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a încins imaginația bărbaților

Românca, care este stabilită de mulți ani în Italia, a avut o apariție incendiară într-un avion. Imaginile publicate de aceasta pe Instagram au strâns multe comentarii și peste 45.000 de aprecieri în 24 de ore. Îmbrăcată într-un costum de baie auriu în două piese, prinsă în centuri într-un avion privat, Mădălina Ghenea s-a filmat într-o ipostază incendiară, în timp ce, în spatele ei, se văd piloții.

Imaginile au stârnit o mulțime de reacții, inclusiv Cătălin Botezatu fiind invidios pe piloți. „Mamăăă! Și am vrut să mă fac pilot!!!! Cea mai frumoasă femeie din lume!”, i-a comentat designerul.

Vedeta a filmat o reclamă în avion - Foto: Captură Instagram@officialmadalinaghenea
Vedeta a filmat o reclamă în avion - Foto: Captură Instagram@officialmadalinaghenea

Internauții au făcut haz de necaz pe seama piloților: „Piloții dorindu-și să aibă o oglindă retrovizoare”, a scris un bărbat. Un altul a comentat: „Dintr-odată pilotul a uitat cum se pilotează un avion”. „Cu tine la bord, dacă se uita în spate e pericol de prăbușire”, a adăugat altul.

„Cea mai frumoasă femeie din lume”

Celebrul comediant Mihai Bobonete a reacționat și el și a stârnit hohote de râs cu mesajul postat la rubrica de comentarii de pe pagina modelului. „Sărut mâna! Aveți de grijă cu scaunele astea că eu am avut la fel și se deșurubează picioarele alea de metal și dacă scapă unul, scapă și alelalte de vă duceți dea berbeleacu.

 În rest, vă spun, gresia e Porcelanossa de calitate bună, nu alunecă la apă! Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea!”, este comentariul scris de Mihai Bobonete.

Mădălina Ghenea se iubește cu bulgarul Grigor Dimitrov

În vârstă de 36 de ani, românca Mădălina Ghenea e de câteva luni într-o relație cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov. Deși la început au fost foarte discreți, îndrăgostiții nu se mai feresc acum să apară împreună, ea l-a susținut pe sportiv la meciurile de tenis, iar el a fost alături de ea, pe covorul roșu, la diferite evenimente.

Pe lângă povestea lor de iubire, cei doi se concentrează la carierele lor, Mădălina Ghenea se bucură de un adevărat succes în străinătate ca actriță. E activă și în mediul online, unde are multe campanii pentru brand-uri de top. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
image
actualitate.net
image
actualitate.net