Mădălina Ghenea, cadou inedit de la noul iubit! Ce i-a scris Dimitrov pe cameră la turneul de la Geneva

Ultima actualizare:

Grigor Dimitrov (32 de ani, 33 ATP) și fotomodelul Mădălina Ghenea (35 de ani) formează un cuplu de puțin timp. Aceștia nu își mai ascund idila, iar după victoria din "sferturile” de la Geneva, Dimitrov i-a transmis un mesaj romantic iubitei sale. 

Grigor Dimitrov i-a scris un mesaj Mădălinei Ghenea - Foto: colaj/gsp.ro
Grigor Dimitrov i-a scris un mesaj Mădălinei Ghenea - Foto: colaj/gsp.ro

Grigor Dimitrov și Mădălina Ghenea și-au trimis, în ultimele zile, mai multe mesaje de dragoste pe rețelele de socializare. Bulgarul a adus relația și în realitate, scrie gsp.ro

După victoria din „sferturile” de la Geneva, contra australianului Christopher O'Connell, Grigor a scris pe cameră: „Mad + C”, un mesaj pentru Mădălina și fiica ei, Charlotte.

Cei doi și-au oficializat, de curând, relația

Recent, relația amoroasă dintre Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov a fost confirmată oficial prin intermediul a două postări făcute pe rețelele de socializare. Cei doi nu s-au mai ferit și au ales să își declare sentimentele reciproc.

Cea care a spart gheața a fost frumoasa actriță de origine română. Mădălina Ghenea a distribuit un videoclip pe pagina oficială de Instagram, iar în descriere a adăugat: „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”.

Grigor Dimitrov a fost etichetat în postarea respectivă, iar tenismenul bulgar a distribuit-o în scurt timp. Din dorința de a nu mai lăsa loc de interpretări, Dimitrov a transmis în dreptul postării distribuite de Mădălina Ghenea: „Magia plutește în aer când sunt cu tine, Mădălina Ghenea”.

Grigor Dimitrov, în finala turneului de la Geneva

Parcursul excepțional de la Geneva a continuat și astăzi, o revenire cu accente dramatice în fața lui Taylor Fritz (9 ATP).

Bulgarul a cedat primul set, scor 3-6, și a fost condus 2-4 în actul secund. Din acel moment, jocul lui Grigor a fost aproape de perfecțiune. Erorile neforțate au dispărut subit, frecvența primului serviciu a crescut de la 48% (primul set), la 67% (setul secund).

Decisivul a fost pe muchie de cuțit, decis de mici detalii. Dimitrov s-a impus în cele din urmă, 3-6, 7-5, 7-6(2). 

Va juca sâmbătă cu trofeul pe masă, împotriva învingătorului semifinalei Nicolas Jarry (54 ATP) - Alexander Zverev (27 ATP).

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
banner theo rose png
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!