Cum au ales Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov să îşi facă publică idila. „Tu şi eu! Faci imposibilul posibil!”

Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov şi-au oficializat relaţia prin intermediul unor postări romantice pe Instagram. Actriţa română şi tenismenul bulgar s-au cunoscut la filmările pentru o reclamă, scrie adevărul.ro.

Mădălina Ghenea și-a făcut publică relația Foto: Profimedia
Mădălina Ghenea și-a făcut publică relația Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea: ,,Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!"

 Românca a fost alături de jucătorul bulgar la cele mai recente turnee şi inițial au postat imagini de la un pictorial incendiar, pe care ulterior le-au şters. Acum, cei doi și-au exprimat sentimentele pe rețelele de socializare.

Grigor Dimitrov are 32 de ani
Grigor Dimitrov are 32 de ani

Mădălina Ghenea a distribuit un clip cu o pasăre care își menține echilibrul, în zbor, pe partenerul ei. A alăturat numele lui Grigor Dimitrov și a scris „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”. „Magia plutește în aer când sunt cu tine”, a fost replica lui Grigor Dimitrov.

Mădălina Ghenea, relație cu Grigor Dimitrov

Fost #3 ATP, Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”. 

Bulgarul a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger și nu puține au fost vocile care l-au catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Cuceririle Mădălinei Ghenea

La rândul ei, Mădălina Ghenea are şi ea o listă impresionantă de cuceriri, pe care figurează, printre alţii, fotbaliştii Marco Boriello şi Nicolo Zaniolo, actorii Gerard Butler, Leonardo Di Caprio şi Michael Fassbender, miliardarii Matei Stratan (cu care are o fetiţă) şi Leonardo Maria Del Vecchio, precum şi designerul Philipp Plein.

Mădălina Ghenea, în ciocolatiu, pe covorul roșu de la Cannes

Obișnuită cu lumina bliz-urilor, Mădălina Ghenea știe cum să cucerească de îndată atenția fotografilor. Desigur că a captat-o și sâmbătă la Cannes, într-o rochie satinată maro ciocolatiu, în perfectă armonie cu tenul său închis la culoare și cu nuanța de ciocolatiu a părului. Cu aerul său inconfundabil, Mădălina Ghenea și-a expus picioarele perfecte în rochia lungă și despicată ”periculos” pe piciorul stâng . 

Actrița în vârstă de 35 de ani a rămas în relații foarte bune cu Leonardo di Caprio, unul dintre starurile producției a cărei premieră a avut loc sâmbătă. Vedeta din Titanic și românca celebră în toată lumea pentru asemănarea sa izbitoare cu Sophia Loren s-au iubit nebunește în 2011.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net