Mădălina Ghenea, surprinsă în loja unui celebru milionar! El e noul iubit al frumoasei brunete?

Mădălina Ghenea a fost surprinsă în loja unui milionar cunoscut în timpul turneului de tenis de la Madrid, iar presa speculează deja o nouă idilă în showbiz!

Mădălina Ghenea FOTO Instagram

Este vorba despre Grigor Dimitrov care duminică a jucat împotriva lui Carlos Alcaraz, și pe care Mădălina l-a urmărit cu atenție tot meciul. Bineînțeles, după această apariție, speculațiile au început să apară în toată presa cu privire la o potențială relație dintre actrița româncă și sportivul bulgar.

O posibilă idilă între Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov

Bombă! Grigor Dimitrov i-a luat ochii unei actrițe din România. Frumoasa Mădălina a strălucit la ultimul meci al tenismenului bulgar”, a titrat presa din țara vecină.

Din păcate însă, Mădălina nu i-a purtat noroc sportivului, întrucât acesta a fost eliminat de spaniolul Alcaraz după un meci de o oră și 32 de minute și cu scorul de 6-2, 6-5. 

Deși de data aceasta Dimitrov nu a fost așa norocos, de-a lungul timpului a reușit însă să se impună pe locul 3 în ATP, fiind considerat printre altele drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”. Și mai noroc însă a fost în ceea ce privește partenerele! Acesta a avut relații cu Maria Sharapova, Serena Williams și chiar Nicole Scherzinger! Pânî acum tânărul sportiv în vârstă de 31 de ani a reușit să strângă o avere de 22,560,301 milioane de dolari din tenis. 

Frumoasa actriță în vârstă de 35 de ani care a reușit să cucerească inimile multor bărbați faimoși precum Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler, a dezvăluit recent că a învățat să își țină viața intimă privată, după aventura cu fotbalistul Nicolo Zaniolo.

Românca a mărturisit totul în cadrul unei emisiuni mondene: „Pentru o vreme, mi-a fost foarte greu, dar apoi am reușit să găsesc un mod de a face lucrurile potrivite pentru mine. Am învățat să-mi păstrez viața privată cât mai intimă posibil”, a afirmat Ghenea, citată de Golssip. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net