Mădălina Ghenea, apariție de senzație la Los Angeles

Cu puțin timp în urmă au existat zvonuri că Mădălina Ghenea (35 de ani) și-ar fi reluat relația cu actorul Leonardo DiCaprio (47 de ani), după ce au fost văzuți împreună într-un club din Milano. Acum, românca și-a făcut apariția la mai multe evenimente din Los Angeles, singură.

Mădălina Ghenea a fost prezentă la Festivalul de Film Italia, în Los Angeles (foto: Profimedia)
Mădălina Ghenea a fost prezentă la Festivalul de Film Italia, în Los Angeles (foto: Profimedia)

Luni (6 martie), frumoasa româncă Mădălina Ghenea a fost prezentă la Festivalul de Film Italia, ce a avut loc în Los Angeles, SUA, pentru vizionarea filmului „Tell It Like a Woman” - un film italian despre drepturile femeilor, creat pentru a atrage atenția asupra problemelor de combatere a violenței bazate pe gen și a emancipării femeilor. Ea a purtat o rochie sclipitoare neagră și mulată pe corp, cu o crăpătură în zona bustului, care i-a scos în evidență sânii și care cu siguranță a atras toate privirile. A accesorizat ținuta cu o gentuță stil plic argintie, plină cu pietricele, cercei lungi cu perle și a avut mai multe inele pe degete.

A fost prezentă și la petrecerea lui Giancarlo Giannini (foto: GettyImages)
A fost prezentă și la petrecerea lui Giancarlo Giannini (foto: GettyImages)

Mai târziu, în aceeași zi, focoasa brunetă a fost văzută la petrecerea pentru celebrarea actorului italian Giancarlo Giannini (80 de ani), care a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame. Pentru acest eveniment, românca Mădălina Ghenea a optat pentru o rochie colorată, mulată, cu o crăpătură la spate. Pentru accesorii, ea a ales o pereche de cercei lungi cu perle vișinii, și nelipsitele inele cu pietre enorme.

Mădălina Ghenea a plecat pentru trei luni la Los Angeles

Înainte de a ajunge în Los Angeles cu câteva zile în urmă, fotomodelul a făcut anunțul că părăsește Italia pentru o perioadă de timp: „La revedere Italia. Los Angeles pentru următoarele trei luni”, a fost mesajul Mădălinei pe rețelele de socializare, însoțit de o fotografie din avion.

Mădălina Ghenea s-a remarcat ca una dintre cele mai de succes românce din industria filmului. Născută la Slatina, ea a câștigat un concurs de modeling la vârsta de 15 ani și ocazia să plece în Italia. Acum, este cunoscută internațional ca actrița de origine română ce a făcut senzație cu aparițiile ei în producții de mare anvergură, precum „Familia Borgia” și „The House of Gucci”, filmul în care a jucat alături de Al Pacino și alte nume mari de la Hollywood.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net