Mădălina Ghenea a fost jefuită, la Roma. Hoții au filat-o și au lăsat-o fără bijuteriile de lux

Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea, 35 de ani, a trecut printr-un șoc, pe aeroportul internațional Leonardo da Vinci, din Fiumicino, prinicpala aerogară ce deservește capitala Italiei, Roma.

Mădălinei Ghenea i-ar fi fost furate bijuteriile, la Roma
Mădălinei Ghenea i-ar fi fost furate bijuteriile, la Roma

Mădălina Ghenea plecase din Arabia Saudită, cu destinația Roma, unde urma să participe la un eveniment, în cadrul căruia a primit un premiu. Este vorba despre Gala Magnifica Awards Roma, organizată de Tiziana Zampieri, la care au fost prezente nume sonore ale cinematografiei italiene și internaționale, transmite Il Mesagero.

Avionul a aterizat la Fiumicino, pe Leonardo da Vinci, prinicpalul aeroport ce deservește Roma, și cum și-a ridicat bagajele, hoții au sustras în viteză o valiza într-un moment de neatenție a șoferului care urma să o conducă pe Mădălina Ghenea, conform sursei citate. Românca a alertat autoritățile, apelând la Poliția judiciară din cadrul aeroportului cu pricina. A depus plângere și a fost demarată ancheta. Până în acest moment se știe că hoții ar fi acționat la pont. Un pont care  s-a transformat într-un filaj, hoții cunoscând agenda și programul Mădălinei Ghenea.

În valiza furată, vedeta ar fi avut bijuterii și alte produse de lux, cu o valoare considerabilă. Încă nu se știe dacă valiza a dispărut pe traseul către mașina închiriată de Mădălina Ghenea sau la scurt timp după aterizare, când bagajele au fost scoase din avion și transferate spre punctul de ridicare din aeroport.

Autoritățile au obținut imaginile de pe camerele de supraveghere din aeroport și le verifică pentru a porni pe urmele jefuitorilor. Conform publicației Il Mesagero, furtul ar fi avut loc duminică seara, 11 decembrie. 

Conform presei internaționale, cazul a fost preluat de criminologul Roberta Bruzzone, întrucât jaful ar fi unul dintr-o serie ce o vizează pe frumoasa actriță. Aceasta ar fi fost vizată și cu alte ocazii, hoții punând ochii și pe fiica minoră a Mădălinei, Charlotte Stratan, de 5 ani.

Apropiații Mădălinei Ghenea au declarat că evenimentul neplăcut „este doar cel mai recent dintr-o serie de episoade foarte grave în care ea este protagonistă. Atât de anormale și detaliate încât par, foarte probabil, a fi atribuite acelorași făptași, care de ani de zile au unicul obiectiv de a distruge viața și profesionalismul Mădălinei. Nu au cruțat-o nici pe fiica minoră a actriței”.

Mădălina Ghenea închiriase mașina respectivă cu doar 24 de ore înainte, însă șoferul este și el unul dintre suspecți, întrucât anchetatorii încearcă să afle de ce a ales să parcheze mașina într-o zonă izolată a parcării aeroportului. Se pare că Mădălina Ghenea ar fi încercat să ia urma hoțului sau a hoților, în zadar. După cosnumarea evenimentului neplăcut, frumoasa româncă a ajuns în cele din urmă la gala din Roma, unde a primit premiul.

Mădălina Ghenea a trăit o poveste de dragoste cu afaceristul Matei Stratan, iar cei doi au o fiică, pe Charlotte, care locuiește cu mama ei, în Italia. Din declarațiile apropiaților Mădălinei, chiar și fetița a fost vizată de hoți. Astfel de atacuri sunt binecunoscute, în cazul vedetelor internaționale, cunoscute la nivel mondial. Este și cazul Mădălinei Ghenea, care a avut relații cu staruri de mare calibru, precum Leonardo di Caprio sau Gerard Butler. Una dintre ultimele apariții notabile ale Mădălinei a fost în filmul „House of Gucci”, în care a interpretat, în compania lui Al Pacino, rolul Sophiei Loren.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net