VIDEO Mădălina Ghenea, diva absolută de la Veneția! Incidentul care era să-i strice seara

Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea, 35 de ani, a avut o apariție absolut fabuloasă la Festivalul de Film de la Veneția, eveniment în cadrul căruia a primit premiul Diva e Donna. Actrița româncă a purtat o ținută extrem de seducătoare pe covorul roșu și a strălucit asemenea unui adevărat star de cinema.

Madalian Ghenea Venetia 4 jpg

Mădălina Ghenea a fost una dintre marile invitate la cea de-a 78-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. Superba vedetă a defilat pe covorul roșu la premiera peliculei «Bones and All», în regia lui Luca Guadagnino.

Citește și: Mădălina Ghenea, aniversare cu peripeții! Cine e bărbatul care a vrut să o arunce în fântână, în Italia?

Momentul culminant al serii pentru românca Mădălina Ghenea a fost atunci când i s-a acordat în cadrul distinsului eveniment, premiul Diva e Donna.

Hai să afli și: Evoluția Mădălinei Ghenea. De la fata simplă din Slatina, la vedeta de Hollywood

Cum a «gafat» Mădălina Ghenea la Festivalul de la Veneția

Actrița a avut parte și de un mic incident, de care s-a amuzat mai târziu când a împărtășit întâmplarea fanilor de pe social-media. Mădălina Ghenea era atât de emoționată la festivitate, încât a scăpat din mâini trofeul pe care tocmai îl primise. 

Vezi și: Mădălina Ghenea ar face și zeii din Olimp să se îndrăgostească! Uite-o în toată splendorea

«Aseară am fost premiată în cadrul festivalului de film de la Veneția și am fost atât de emoționată, încât am scăpat premiul pe scenă. Prietenii mei îmi spun lady Bean pentru că sunt o persoană atât de stângace. Ați vrea să vedeți momentul când scap premiu! din mâini?», a scris pe social-media Mădălina Ghenea.

Actrița a optat pentru o ținută complet neagră compusă dintr-un top tricotat din dantelă, cu inserții strălucitoare și un decolteu geometric, ce-i accentua formele voluptoase. În partea de jos, Ghenea a purtat o fustă amplă, supradimensionat din tafta, lungă asimetrică, cu o despicătură foarte adâncă care îi dezgolea coapsa și îi lăsa la vedere picioarele lungi, superbe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner carmen trandafir fiica png
David Enache si Iuliana Marciuc cu Raluca Moianu si Mara jpg
09 Ioana Hotăran DSC9733 jpg
mario, andreea esca si colegii de la romania te iubesc jpg
carmen grebenisan jpg
stephan pelger instagram jpg