Mădălina Ghenea ar face și zeii din Olimp să se îndrăgostească! Uite-o în toată splendorea

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce, iar vedeta a reușit să cucerească podiumuri și evenimente internaționale, fără prea mare efort. A jucat alături de Lady Gaga, este protagonista celui mai nou film de la Hollywood și, dacă mai aveam nevoie de confirmări, acum am înțeles de ce este în topul celor mai sexy femei.

Recent, vedeta a postat un filmuleț pe rețelele de socializare și astfel am reușit să vedem, la propriu, o altă față a Mădălinei Ghenea. Focoasa șatenă a renunțat la rochiile scumpe, la bijuteriile încrustate cu diamante, la coafurile elegante și la machiajele realizate de cei mai mari specialiști și s-a afișat complet naturală.

Nu rata nici: Mădălina Ghenea a încins atmosfera pe plajă, după ce s-a tăvălit pe nisipul fierbinte în cel mai minuscul costum de baie

Fără extensii de păr și filtre, machiaj sau haine scumpe, Mădălina Ghenea este chiar mai frumoasă decât ne imaginam. Se vede că și-a început cariera ca model, căci în primele secunde apare îmbrăcată într-un costum de baie de culoarea pielii, care lasă la vedere toate atuurile pe care le-a primit de la Mama Natură și trupul perfect sculptat.

Mădălina Ghenea, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

„Diminețile ca asta. M-a pândit să mă las fotografiată fără machiaj, în timp ce îmi fac treburile uzuale. Cel mai bun meșter”, a scris actrița, în dreptul videoclipului.

Poate te interesează și:  Mădălina Ghenea, legătură secretă cu mama lui Elon Musk, Maye

În nici 15 ore, filmarea a strâns aproape 20.000 de aprecieri și câteva sute de comentarii, semn că Mădălina Ghenea prinde la public oricum. Toate persoanele au rămas surprinse de imaginile postate și au lăudat-o pe românca noastră nu doar pentru frumusețea ei, ci și pentru candoarea de care dă dovadă.

Mai multe imagini cu Mădălina Ghenea nemachiată, AICI

„Sunt șocată! Ești atât de minunată și frumoasă”, „Asta e frumusețe naturală”, „Ești chiar mai frumoasă fără machiaj”, „Ce frumos, una dintre ambasadoarele româniei. O femeie minunată și un suflet superb. Tot binele din lume, Mădălina”, „Wow. Ador filmarea, o reprezentare adevărată pentru cât de frumoasă ești, de fapt”, i-au scris câțiva dintre fani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net