Mădălina Ghenea, imaginea care îți taie respirația! Cum arată modelul într-un body decupat

Modelul Mădălina Ghenea îți ține admiratorii din mediul online „în șah”, publicând de câteva zile pe rețelele de socializare numai imagini senzuale. Actrița de orgine română se bucură de un real succes în străinătate, iar în curând urmează să apară și într-o nouă producție cinematografică, alături de un star de la Hollywood!

image
Cele mai senzuale imagini cu Mădălina Ghenea! Foto: Instagram

Frumusețea i-a deschis multe uși Mădălinei Ghenea, a cărei carieră înflorește pe toate planurile. Fotomodelul, în vârstă de 34 de ani, e în continuare un etalon de senzualitate, mândrindu-se cu o siluetă de invidiat.

Aceasta nici nu pare că ar fi trecut printr-o sarcină, revenind cu rapiditate la forma fizică cu care și-a obișnuit admiratorii. Mădălina Ghenea se joacă cu imaginația urmăritorilor ei, publicând imagini tot mai senzuale în mediul online.

Mădălina Ghenea, în cele mai senzuale ipostaze

Recent, Mădălina Ghenea a publicat pe rețelele de soclaizare mai multe imagini demne de coperțile marilor reviste, iar complimentele din partea internauților nu au întârziat să apară. Mădălina s-a lăsat fotografiată într-un body decupat, lăsându-și la vedere picioarele lungi și tonfiate.

În instantaneul respectiv se pare că și-a făcut loc pe fugă, în timp ce se juca, și fetița ei, Charlotte, care era îmbrăcată într-o rochie de prințesă. Aceasta este cu spatele, însă presupunem că ar fi ea.

În altă imagine, Mădălina apare purtând o rochie ușor transparentă, în tonuri deschise, care i-a conturat frumos silueta, punându-i în evidență atuurile fizice: bustul generos, talia subțiere, și picioarele lungi.

Mădălina Ghenea joacă în „Deep Fear” alături de Ed Westwick

Tot în cele mai recente imagini, Ghenea apare promovându-și noul proiect, filmul „Deep Fear”, acolo unde joacă alături de celebrul actor Ed Westwick, devenit cunoscut în toată lumea după ce a interpretat rolul lui „Chuck Bass” în serialul „Gossip Girl”. Pentru film, Mădălina a fost nevoită să ia și mai multe lecții de scufundări, pozând și în costum de scafandru.

Citește și: VIDEO Cum s-a distrat Mădălina Ghenea cu marele Al Pacino la filmările "House of Gucci"

Mădălina apare în mai multe fotografii alături de starul de la Hollywood, semn că cei doi deja au format o relație de prietenie pe platourile de filmare. Acesta nu este însă singurul nume mare din industrie alături de care românca a fost văzută, de-a lungul timpului, fie din interes profesional sau amoros.

Amintim că Ghenea a avut o relație cu actorul Gerald Butler, iar recent a fost văzută și alăuri de marele Al Pacino, la filmările pentru serialul „House of Gucci”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

vladut
cub ion țiriac png
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png