Mădălina Ghenea a răbufnit! Câți bani îi dă Matei Stratan, pensie alimentară, pentru fiica lor?

Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea este românca ce a bulversat lumea cinematografiei cu frumusețea ei. Deși este o fire discretă, actrița a făcut pentru prima dată dezvăluiri despre pensia alimentară pe care o primește de la fostul partener, Matei Stratan, pentru creșterea fiicei lor, Charlotte. 

Ce pensie alimentară primește Mădălina Ghenea pentru fiica ei?
Ce pensie alimentară primește Mădălina Ghenea pentru fiica ei?

Mădălina Ghenea a devenit una dintre cele mai de succes românce din lume, însă superba actriță vorbește foarte rar despre viața ei personală. Mădălina a avut o relație mediatizată cu Matei Stratan și, într-adevăr, cei doi se potriveau de minune, frumoși, tineri și celebri. Din relația lor a rezultat o fiică și, chiar dacă au ales fiecare să meargă pe drumuri separate, au grijă împreună de micuța Charlotte. 

Citește și Mădălina Ghenea, imaginea care îți taie respirația! Cum arată modelul într-un body decupat

Multă lumea s-a întrebat oare cât contribuie financiar Matei Stratan la creșterea fiicei sale și a Mădălinei Ghenea, mai exact cât plătește pensie alimentară. S-a speculat, de asemenea, că Mădălina și-ar întreține stilul de viață luxos din banii primiți de la fostul partener, pentru creșterea fiicei lor. 

Ei bine se pare că vedeta s-a săturat de gurile rele și a clarificat în sfârșit cum anume o ajută Matei Stratan din punct de vedere financiar, în ceea ce privește pensia alimentară. 

Mădălina Ghenea nu primește nicidecum vreo sumă fabuloasă de la Stratan, asta dacă e să ne raportăm la statutul financiar la celor doi. Actrița a răbufnit pe Instagram și a afirmat că se întreține singură, iar pensia alimentară este de 1.500 de Euro, sumă care într-adevăr nu ar putea acoperi costurile vedetei. 

Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei', a spus Mădălina Ghenea la Insta Story.

Mădălina Ghenea, pe culmile succesului

Mădălina Ghenea a luat cu asalt lumea modeling-ului și a actoriei și a reputat un succes fulminant, mai ales în Italia. Actrița a jucat în mai multe filme, producții internaționale, iar anul trecut i s-a împlinit cel mai mare vis, a ajuns la Hollywood. 

Citește și VIDEO Cum s-a distrat Mădălina Ghenea cu marele Al Pacino la filmările "House of Gucci"

Ghenea a fost dintotdeauna comparată cu Sophia Loren, datorită asemănării fizice izbitoare, așa că a fost aleasă pentru a o interpreta pe legendara actriță, în filmul ,,The House of Gucci", alături de Al Pacino, Jeremy Irons, Lady Gaga și multe alte nume răsunătoare din cetatea filmului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
image
actualitate.net
image
actualitate.net