Mădălina Ghenea a încins atmosfera pe plajă, după ce s-a tăvălit pe nisipul fierbinte în cel mai minuscul costum de baie

Ultima actualizare:

Imagini desprinse parcă din filmele cu staruri americane. Așa arată imaginile postate de Mădălina Ghenea pe rețelele sociale. Fanii au rămas fără cuvinte.

Mădălina Ghenea distribuie adesea fotografii în ipostaze senzuale
Mădălina Ghenea distribuie adesea fotografii în ipostaze senzuale

Mădălina Ghenea a încins atmosfera pe plajă din Malta. Frumoasa brunetă a pozat extrem de sexy pe nisipul fierbinte, dar și în apa limpede. 

Actrița nu a rezistat tentației și, cum este obișnuită să-și țină la curent fanii cu tot ceea ce face, dar mai ales cu locațiile pe care le vizitează, aceasta a postat imaginile și pe Instagram.

Fanii au rămas fără cuvinte

Fotografiile senzuale în care Ghenea apărea pe plajă, au dat fanii pe spate. La scurt timp după ce vedeta a publicat pozele ce ar putea crește pulsul oricărui bărbat, aprecierile și complimentele și-au făcut apariția.

Foto Instagram. Mădălina Ghenea
Foto Instagram. Mădălina Ghenea

 Mădălina s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, lăsându-și la vedere picioarele lungi și tonfiate, dar și pielea bronzată.

Citește și Mihai Bendeac spune că a refuzat-o pe Mădălina Ghenea: "I-am zis că sunt ocupat"

Foto Instagram. Mădălina Ghenea
Foto Instagram. Mădălina Ghenea

Alături de fotografiile ce îi prezentau trupul perfect al actriței, Mădălina a scris și câteva cuvinte. "Intensitatea fricii depinde de cât îi permite mintea", a notat bruneta.

Mădălina Ghenea, rol principal în pelicula "Deep Fear"

De atfel, imaginile au fost realizate în Malta, la filmările pentru pelicula "Deap Fear", în care Mădălina joacă alături de Ed Westwick şi care va fi lansată anul acesta. 

Ghenea joacă rolul lui Naomi, o navigatoare care pleacă singură într-o călătorie în Caraibe, pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (jucat de Westwick), în Grenada. Pe drum, dă peste un echipaj al unui vapor eşuat, care se dovedesc a fi traficanţi de droguri.

„Mi-a plăcut acest personaj din clipa în care am citit scenariul. Naomi este încredibil de sigură pe ea şi cu multe realizări, e o onoare să joc un astfel de rol. M-am distrat enorm când am făcut scunfundări, pentru a mă pregăti pentru rol şi sunt foarte bucuroasă să filmez cu aşa o echipă talentă”, a spus Mădălina despre rolul din film, conform variety.com.

Mădălina Ghenea, dezvăluiri despre pensia alimentară primită

Mădălina Ghenea este o persoană discretă, ce nu obișnuiește să vorbească despre viața personală. Recent, aceasta a făcut, însă, dezvăluiri despre relația pe care o are cu fostul partener, Matei Stratan, alături de care are o fiică. Vedeta a ținut să clarifice aspectul privind pensia alimentară pe care o primește de la acesta, pentru creșterea fetei.

Aceasta a anunțat că banii pe care îi primește de la fostul partener nu sunt mulți și a adăugat că se întreține singură.

 „Iar aberaţii! Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei', a spus Mădălina Ghenea la Insta Story.  

Mădălina este un model și o actriță cunoscută, ce a jucat în mai multe filme, producții internaționale, iar anul trecut i s-a împlinit cel mai mare vis, și a ajuns la Hollywood.

Citește și Mihai Bendeac spune că a refuzat-o pe Mădălina Ghenea: "I-am zis că sunt ocupat"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net