Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, mărturii scandaloase despre Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia: „Prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină”

Ultima actualizare:

Angela Martini (35 de ani), soția lui Dragoș Săvulescu, a făcut câteva declarații incendiare despre două colege de „podium”. Cunoscutul model a anunțat pe contul său de Instagram că face dezvăluiri despre două românce celebre. „Să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele”, a scris Angela într-un mesaj halucinant postat pe rețeaua de socializare.

Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, marturii scandaloase
Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, marturii scandaloase

Într-un mesaj foarte dur, soția fostului acționar de la Dinamo nu dă nume, dar atacă „două femei originare din România”. Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă stă la Roma, transmite vedeta.

„Ambele sunt mame și sunt două foste modele româneștI”, a transmis modelul născut în Albania. Aceasta le numește pe „colegele” sale „actrițe aspirante”, „prostituate sub acoperire” și „dependente de cocaină”. Tototdată, Angela Martini spune că cele două femei la care face referire „se urăsc de moarte de mulți ani!”.

Angela Martini, mesaj dur: „Am de-a face cu oameni bolnavi mintal”

„E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite! Sunt convinsă că o bună parte dintre oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni.

Invidia este o boală foarte periculoasă! Dușmanii mei îmi sunt expuși în fiecare zi, în cel mai ușor mod! Oameni la care nici nu m-am gândit, oameni de care nu mi-a păsat niciodată, oameni pe a căror existență nu dau doi bani.

Partea amuzantă este că tot ce au spus sau au făcut, pentru a mă răni, mi-a venit în detalii frumoase. Doar pentru că am prieteni grozavi și lumea este cu adevărat mică!

Soția lui Dragoș Săvulescu: „Să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele”

Partea tristă este că am de-a face cu oameni bolnavi mintal, oameni nefericiți și psihotici cu care nu am avut niciodată nimic de-a face în viața mea. Oameni care creează invenții pure, fac povești, merg la alți oameni pe care îi cunosc, vorbesc rahat, încearcă să mă rănească și creează defăimare. Totul doar fantezii bazate pe răutate, ură, frustrare și invidie!

Din păcate vorbesc de 2 femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt 2 foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! :)) Acum, amândouă mă urăsc.

Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? 🙂 Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!” a scris Angela Martini, care pare să facă referire la frumoasele Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia, conform cancan.

Cine este Angela Martini?

Angela Martini e născută în Albania, dar s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. În 2010 a câștigat titlul de Miss Univers Albania.

Celebrul model s-a căsătorit, în 2017, cu Dragoș Săvulescu, în Las Vegas, după un an și jumătate de relație. La finalul anului trecut, partenera fostului acționar de la Dinamo a devenit părinte, cu ajutorul unei mame surogat din SUA. 

Soțul modelui a fost condamnat la 5 ani jumătate de închisoare

Dragoș Săvulescu, soțul celebrului model, a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de plajă din Constanța și Mamaia, dosar în care a fost condamnat și Radu Mazăre. 

Vara trecută, milionarul a fost găsit și reținut de autorități în Grecia, după Angela Martini a publicat pe Instagram imagini din vacanță.

Curtea de Apel din Syros, Grecia, a respins însă extrădarea afaceristului în România şi l-a lăsat să plece în Italia. Dragoș Săvulescu și Angela Martini locuiescu, în prezent, la Milano, alături de fiul lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg