Angela Martini, iubita lui Dragoș Săvulescu, detalii despre viața personală: «M-am împrietenit cu mama-surogat»

Viața modelului Angela Martini este demnă de scenariul unui film. Soția lui Dragoș Săvulescu a devenit mamă în luna decembrie, cu ajutorul unei mame surogat, iar Dragoș continuă să fie căutat de autorități după ce a fugit din România, fiind cercetat în dosarul retrocedărilor de plaje. 

Dragoș Săvulescu și Angela Martini Sursă foto: Arhivă personală
Dragoș Săvulescu și Angela Martini Sursă foto: Arhivă personală

Modelul a acordat un interviu publicației elvețiene Blick și a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă. 

Angela Martini a dezvăluit că a devenit mamă prin intermediul unei mame surogat la finalul anlui trecut. Ea a putut alege sexul copilului, iar venirea pe lume a micuțului Kyree i-a adus nespus de multă fericire. Angela se mândrește cu faptul că fiul ei va crește într-un spațiu multicultural și nu exclude ca familia ei și a lui Dragoș Săvulescu să se extindă în viitorul apropiat. 

  „Din motive personale, am decis ca bebelușul nostru să fie purtat de o mamă surogat. Știu cât de neobișnuită este o astfel de procedură în Europa din punct de vedere al legalității și al culturii”, recunoaște Martini.  "Am putut alege sexul copilului nostru. Am reușit să amestecăm cele mai puternice și mai sănătoase ovule și spermatozoizi, eliminând alergiile, bolile autoimune, riscurile de cancer și așa mai departe”, a povestit Angela. 

Angela s-a împrietenit cu cea care a fost mama-surogat a copilului ei și recunoaște că a păstrat o legătură bună cu aceasta și după ce Kyree s-a născut. 

  "Vorbeam în fiecare zi, mergeam împreună la întâlnirile la doctor. Ne-am împrietenit”, a povestit Angela. 

Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani jumătate de închisoare

Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de plajă din Constanța și Mamaia, dosar în care a fost condamnat și Radu Mazăre. 

În luna august a anului 2021, Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia, unde se afla cu soția și cu prietenii. Autoritățile l-au găsit după ce Angela Martini a publicat pe Instagram imagini din vacanță.

Curtea de Apel din Syros, Grecia, a respins însă extrădarea fugarului Dragoş Săvulescu în România şi l-a lăsat să plece în Italia, la Milano, acolo unde locuiește cu frumoasa soție, Angela Martini. 

  Urmăriți știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
Dublin 1b jpg
Papusi 1b jpg
coffee 791045 1280 jpg
rusalii jpg
incaierare bataie agresiune
silhouette 3777403 1280 jpg