Ce surpriză! Ileana Lazariuc l-a înlocuit pe Țiriac Jr. cu fostul iubit al Mădălinei Ghenea!

Ultima actualizare:

Se agită apele în show-biz! Un cuplu cât se poate de fierbinte și-a oficializat relația, în week-end. Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Alexandru Țiriac s-a afișat în premieră cu Matei Stratan, tatăl copilului Mădălinei Ghenea. Cei doi, se pare, că au o relație de aproape un an de zile, dar abia acum Ileana a ieșit în oraș, în văzul lumii, alături de noul ei iubit, semn că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei!

cub matei stratan ileana lazariuc png

La cinci ani de la divorțul de Ion Alexandru Țiriac, Ileana Lazariuc iubește din nou! Și nu pe oricine! Aceasta și-a îndreptat atenția către alt bărbat cu portofelul gras! Este vorba de Matei Stratan, fostul partener al Mădălinei Ghenea, alături de care a făcut și un copil. 

Cei doi și-au oficializat relația în week-end și au ieșit împreună la un club de fițe din zona Floreasca, alături de fosta colegă și prietenă a Ilenei, Lili Sandu și soțul acesteia, Silviu Țolu.

Noul cuplu a fost surprins de paparazii cancan.ro, la masă, sâmbătă seara, aruncându-și ocheade fierbinți, semn că sunt îndrăgostiți lulea unul de celălalt, ca în orice poveste de amor aflată la început de drum.

Matei Stratan și Ileana Lazariuc sunt împreună de un an!

Aceasta este prima ieșire în oraș în calitate de cuplu a celor doi, care au evitat până acum să se afișeze. Matei a fost foarte galant cu Ileana, neavând ochi decât pentru frumoasa brunetă. De altfel, la finalul serii, după ce s-au delectat cu delicatese și multe pahare de șpriț, Stratan ar fi achitat și nota în valoare de 4.400 de ron.

Umblă vorba în cercurile înalte din lumea bună a Capitalei, că Ileana și Matei formează un cuplu de aproape un an de zile, însă Ileana a fost circumspectă și l-a testat până acum pe Stratan, recunoscut pentru relațiile sale fugitive cu femei frumoase și celebre din lumea mondenă.

Atât Ileana, cât și Matei Stratan își ling rănile după două despărțiri de răsunet! Ileana a fost pusă pe liber de Ion Alexandru, fiul miliardarului Ion Țiriac, alături de care a făcut doi băieți, iar Matei Stratan s-a despărțit și el de frumoasa și faimoasa Mădălina Ghenea, cu care a făcut o fetiță.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au iubit timp de trei ani, însă nu au ajuns în fața altarului. Matei Stratan provine dintr-o familie bogată, a cărei avere este estimată la aproximativ 300 de milioane de euro. Acesta are proprietăţi în Londra, Toscana (Italia), Iaşi, Bucureşti, un parc auto impresionant, cu maşini de 200.000 € bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia.

La rândul ei, Ileana Lazariuc (40 de ani) a divorțat în mare secret de Ion Alexandu Țiriac în urmă cu 5 ani, după o relație de 17 ani.

Ion Alexandru Țirac, în vacanță cu Sorana Cîrstea !

Sorana Cîrstea și Ion Alexandru Țiriac se află, în acest moment, împreună în vacanță de vis, profitând de faptul că frumoasa tenismenă nu va mai juca anul acesta.

Îndrăgostiții au ales ca destinație de vacanță Nepalul, la poalele Munților Himalaya și apoi au mers în Bhutan, o țară micuță aflată între India și China.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net