Ileana Lazariuc s-a fotografiat în dormitor, printre așternuturi!

Ultima actualizare:

Ileana Lazariuc, în vârstă de 40 de ani, este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care are o frumusețe naturală, pe care o afișează ori de câte ori are ocazia. Ileana Lazariuc s-a fotografiat în ipostaze neașteptate și a distribuit pe contul personal de Instagram imaginea. 

Ileana Lazariuc are 40 de ani dar nu-și arată deloc vârsta
Ileana Lazariuc are 40 de ani dar nu-și arată deloc vârsta

Ileana Lazariuc are 40 de ani, dar trecerea timpului este foarte blândă cu frumoasa actriță. Deși este mama a doi copiii și a trecut de prima tinerețe, Ileana are un tonus excelent și fiecare apariție a sa pare să fie desprinsă din filele revistelor de beauty.

Citește și: Ce bine se înțeleg după divorț Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

În plus, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac, nu apelează la medicii esteticieni pentru a se menține tânără și a avut norocul să moștenească gene bune de la frumoasa sa mama, artista Anastasia Lazariuc

Recent, Ileana Lazariuc s-a fotografiat într-o ipostază care i-a luat prin surprindere pe fani. Fiica Anastasiei Lazariuc a distribuit pe Instagram un selfie în care apare în pat, puțin somnoroasă și cu machiaj minimal, printre așternuturi. 

Ileana Lazariuc aa distribuit o poza facută în dormitor
Ileana Lazariuc aa distribuit o poza facută în dormitor

Vezi și: Ion Țiriac, declarație superbă pentru Ileana Lazariuc 

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au o relație excelentă, chiar dacă au divorțat 

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au trăit, timp de 17 ani, o poveste de dragoste intensă, care a ajuns la final în anul 2017. Deși a trecut mult timp de când au pornit pe drumuri separate, cei doi se respectă și au o relație foarte bună de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Nu demult, Ion Ion Țiriac și Ileana au făcut un schimb de mesaje duioase, în public, rememorând o vacanță în care au fost împreună, pe vremea în care formau un cuplu. Despre afecțiunea lor, manifestată pe internet, puteți citi mai multe aici. 

După despărțirea de Ileana Lazariuc, fiul lui Ion Țiriac și-a găsit fericirea în brațele tenismenei Sorana Cîrstea. În ceea ce privește o eventuală relație amoroasă cu un alt bărbat, Ileana a fost foarte discretă, așadar nu se cunosc amănunte care țin de intimitatea vedetei. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net