Ion Țiriac Jr., declarație superbă pentru Ileana Lazariuc! Cei doi și-au mărturisit sentimentele

Ultima actualizare:

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care a durat 17 ani și din care au rezultat doi băieți. Deși fiul tenismenului și-a refăcut viața alături de Sorana Cârstea, Țiriac păstrează o afecțiune eternă pentru mama copiilor săi, fapt demonstrat și de schimbul de replici cu Lazariuc, postat pe rețelele de socializare. 

În ciuda trecerii timpului, legătura dintre cei doi a devenit din ce în ce mai puternică, dovadă că între Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. există o conexiune ce nu poate fi destrămată. Acest aspect a fost dovedit în ultimul schimb de replici dintre foștii soți, care și-au manifestat sentimentele unul față de celălalt pe rețelele de socializare.

Citește și: EXCLUSIV Ce bine se înțeleg după divorț Lazariuc și Țiriac jr! Glumița "deocheată" pe care au făcut-o în mijlocul străzii

Amândoi au fost cuprinși de nostalgie și și-au adus aminte împreună de perioada în care erau tineri și se iubeau, după ce Ilena Lazariuc a publicat pe Instagram Story o imagine din vremea când încă formau un cuplu.

  „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela", a scris Ileana Lazariuc, în dreptul fotografiei postate.  

Ion Țiriac Jr. nu a ezitat să-i facă o declarație superbă Ilenei Lazariuc, prin care și-a exprimat, cu emoție, afecțiunea și aprecierea față de mama copiilor săi, semn că trăirile sale pentru fosta soție sunt extraordinar de puternice. 

Citește și: Anastasia Lazariuc, dezvăluiri despre divorțul fiicei ei de Țiriac Jr: «Nu am fost luată prin surprindere»

,,Am vrut să prind apusul în părul tău", i-a răspuns într-o manieră extrem de romantică Ion Țiriac

Ileana Lazariuc a reacționat la rândul ei la mărturisirile fostului soț și a scris în dreptul fotigrafiei: „A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate".

Ion Țiriac Senior și-a îndrumat nepoții să facă sport

Ion Țiriac Jr. (45 de ani) și fosta sa soție, Ileana Lazariuc (40 de ani), au avut o relație tumultoasă și pasională care a culminat cu mariajul dintre cei doi, în 2009. Cu toate că păreau a fi suflete-pereche, Ileana și Ion Țriac Jr. au divorțat în 2017, eveniment ce a zguduit lumea mondenă. În prezent, Ion Țiriac se află într-o relație cu tenismena Sorana Cârstea

Unul dintre fii lui Ion Țiriac Jr. și al Ilenei Lazariuc, Alexandru, în vârstă de 14 ani, manifestă aceeași pasiune pentru tenis, precum bunicul său. Marele tenismen Ion Țiriac  și-a îndrumat nepoții să practice sportul. 

Şi pe nepoţi i-a îndrumat către sport şi tot la Dinamo s-au antrenat mult timp. Nepotul cel mare este foarte talentat, îi place tenisul, însă părinţii vor să-l lase să-şi aleagă singur drumul. Au toate resursele ca să se dezvolte”, au declarat surse din anturajul fostului tenismen, pentru click.ro.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net