Sorana Cîrstea reacționează după ce Ion Țiriac Jr. și-a exprimat sentimentele față de Ileana Lazariuc

Sorana Cîrstea nu a putut rămâne indiferentă după ce iubitul ei, Ion Țiriac Jr., și-a exprimat sentimentele față de fosta parteneră Ileana Lazariuc, în mediul online. Tenismena a avut o replică sugestivă pentru Țiriac, prin care îi adresează un avertisment destul de clar. 

Tenismena este o persoană vigilentă căreia nu-i scapă nimic nici pe terenul de tenis și nici în viața personală, mai ales când vine vorba de relația cu iubitul ei, Ion Țiriac Jr. 

Fiul celebrului tenismen a avut recent un schimb de replici plin de tandrețe cu fosta sa iubită Ileana Lazariuc, alături de care și-a petrecut 17 ani din viață și care i-a oferit doi copii. Sorana Cîrstea a dorit să-l atenționeze pe partenerul ei, Ion Țiriac că este la curent cu ceea ce s-a întâmplat între el și Ileana, iar un astfel de comportment nu i se pare câtuși de puțin adecvat. 

Citește și: Sorana Cîrstea, apariție răvășitoare pe Instagram. Reacția iubitului Ion Ion Țiriac

Sportiva a publicat pe paginile de socializare un mesaj în care își manifestă dorința de independență și de a călători singură și care se încheie apoteotic cu fraza: ,,Oamenii distrug lucrurile minunate".

Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate", este mesajul complet al Soranei Cîrstea. 

Postarea respectivă nu mai apare la acest moment pe pagina tenismenei, însă mesajul poate fi interpretat ca un avertisment pentru Ion Țiriac Jr.. Sorana ar încerca să-i transmită fiului de miliardar că a supărat-o cu manifestările de afecțiune față de Ileana Lazariuc și că nu acceptă așa ceva. 

Citește și: Ion Țiriac Jr., declarație superbă pentru Ileana Lazariuc! Cei doi și-au mărturisit sentimentele

Ce i-a spus Ion Țiriac Jr. Ilenei Lazariuc

Ion Țiriac Jr. și-a exprimat sentimentele față de fosta sa iubită, Ileana Lazariuc, după ce bruneta a postat o fotografie în mediul online, din perioada de glorie a celor doi, când formau un cuplu. 

Imaginea o reprezintă pe Ileana la plajă, iar poza a fost făcută chiar de Ion Țiriac Jr. 

  „Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela", a scris Ileana Lazariuc, în dreptul fotografiei. 

Țiriac a reacționat imediat și a scris la InstaStory o declarație superbă pentru fosta iubită.

,,Am vrut să prind apusul în părul tău", a fost replica lui Ion Țiriac. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
laura cosoi
cub cheating wife png
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar