Ion ╚Üiriac ├«╚Öi r─âsfa╚Ť─â fiica de s─ârb─âtori! Ioana a primit un bolid de sute de mii de euro

19 decembrie 2021

Ion ╚Üiriac are o avere fabuloas─â, a╚Öadar nu este de mirare c─â ╚Öi cadourile de Cr─âciun pe care le ofer─â sunt unele dintre cele mai scumpe. 

image

Ioana ╚Üirac, fiica omului de afaceri, a primit un cadou memorabil de la familia sa. Frumoasa student─â va petrece S─ârb─âtorile de iarn─â al─âturi de cei dragi, ├«n Rom├ónia, iar darul pe care ├«l va primi de Cr─âciun este unul cu adev─ârat exorbitant. 

image

Se pare c─â fiica lui Ion ╚Üiriac nu va primi nimic sub pomul de Cr─âciun, c─âci darul este mult prea mare pentru a avea loc sub brad. Un bolid marca Mercedes, ├«n valoare de nu mai pu╚Ťin de 350.000 de euro.

image

Acesta este cadoul Ioanei ╚Üiriac. Cel care a f─âcut public totul a fost chiar fratele ei, Ion Alexandru ╚Üiriac. El a distribuit pe Instagram fotografii cu bolidul, iar ca descriere a ad─âugat "Cr─âciun fericit, drag─â!" 

Ioana locuiește în Statele Unite ale Americii

Ioana Natalia locuie╚Öte ├«n SUA, cu mama ei, ├«ns─â vine destul de des ├«n Rom├ónia s─â-╚Öi viziteze tat─âl. Ca orice t├ón─âr─â, Ioana este activ─â pe Instagram, unde are o comunitate de 18.000 de fani ╚Öi unde ace╚Ötia ├«i pot admira frumuse╚Ťea. 

Ioana ┼óiriac a absolvit ┼×coala American─â de la Bucure┼čti ┼či acum urmeaz─â cursurile unei Universit─â╚Ťi de Jurnaslim de peste Ocean. T├ón─âra este de o frumuse┼úe r─âpitoare ┼či cei care o cunosc spun c─â modestia este o alt─â calitate a sa, ├«n ciuda statutului ÔÇ×copil de bani gata" pe care ├«l are.

image

Ioana se implic─â ╚Öi ├«n anumite proiecte. Spre exemplu, ├«n anul 2018, pe 15 martie, t├ón─âra a fost prezent─â la Bucharest Charity Fashion Show, unde s-a desf─â╚Öurat un eveniment caritabil, av├ónd ca scop str├óngerea fondurile necesare trat─ârii ╚Öi monitoriz─ârii medicale a 1200 de mame f─âr─â venituri.  

Ion Țiriac și mama Ioanei s-au cunoscut în Germania

╚Üiriac a cunoscut-o pe Sophie ├«n 1994, la M├╝nchen, pe vremea c├ónd afaceristul era stabilit ├«n Germania ╚Öi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart ╚Öi Essen. Frumoasa brunet─â lucra pentru revista Bunte, dar de╚Öi exist─â o diferen╚Ť─â de v├órst─â de 30 de ani ├«ntre ei, ╚Üiriac ╚Öi Sophie au avut o rela╚Ťie ├«ndelungat─â.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png