Ion Țiriac își răsfață fiica de sărbători! Ioana a primit un bolid de sute de mii de euro

Ultima actualizare:

Ion Țiriac are o avere fabuloasă, așadar nu este de mirare că și cadourile de Crăciun pe care le oferă sunt unele dintre cele mai scumpe. 

image

Ioana Țirac, fiica omului de afaceri, a primit un cadou memorabil de la familia sa. Frumoasa studentă va petrece Sărbătorile de iarnă alături de cei dragi, în România, iar darul pe care îl va primi de Crăciun este unul cu adevărat exorbitant. 

image

Se pare că fiica lui Ion Țiriac nu va primi nimic sub pomul de Crăciun, căci darul este mult prea mare pentru a avea loc sub brad. Un bolid marca Mercedes, în valoare de nu mai puțin de 350.000 de euro.

image

Acesta este cadoul Ioanei Țiriac. Cel care a făcut public totul a fost chiar fratele ei, Ion Alexandru Țiriac. El a distribuit pe Instagram fotografii cu bolidul, iar ca descriere a adăugat "Crăciun fericit, dragă!" 

Ioana locuiește în Statele Unite ale Americii

Ioana Natalia locuiește în SUA, cu mama ei, însă vine destul de des în România să-și viziteze tatăl. Ca orice tânără, Ioana este activă pe Instagram, unde are o comunitate de 18.000 de fani și unde aceștia îi pot admira frumusețea. 

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnaslim de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului „copil de bani gata" pe care îl are.

image

Ioana se implică și în anumite proiecte. Spre exemplu, în anul 2018, pe 15 martie, tânăra a fost prezentă la Bucharest Charity Fashion Show, unde s-a desfășurat un eveniment caritabil, având ca scop strângerea fondurile necesare tratării și monitorizării medicale a 1200 de mame fără venituri.  

Ion Țiriac și mama Ioanei s-au cunoscut în Germania

Țiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania și unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart și Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deși există o diferență de vârstă de 30 de ani între ei, Țiriac și Sophie au avut o relație îndelungată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net