Ioana Țiriac, înconjurată de sute de trandafiri de ziua ei! Mezina lui Ion Țiriac a împlinit 24 de ani

Ultima actualizare:

    Ioana Țiriac a împlinit 24 de aniFoto: Arhivă personală
Ioana Țiriac a împlinit 24 de aniFoto: Arhivă personală

Ioana Țiriac, unica fiică a lui Ion Țiriac, și-a sărbătorit ziua de naștere departe de casă, în America mai precis, acolo unde a plecat în urmă cu ceva vreme pentru studii.

Ioana Țiriac a împlinit 24 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în Miami, acolo unde a plecat la studii, după ce a terminat liceul. În ziua aniversării ei, tânăra a primit o surpriză inedită, însă nu a dezvăluit cine este „autorul”.

Aceasta s-a pozat înconjurată de sute de trandafiri roșii, publicând ulterior fotografia pe contul ei de Instagram, lăsându-și urmăritorii să se întrebe cine se află în spatele acestui gest. În dreptul imaginii a reacționat și Nadia Comăneci, prietenă cu familia Țiriac. „La mulți ani”, i-a scris aceasta Ioanei.

Ioana Natalia și fratele ei Karim sunt rodul iubirii dintre Ion Țiriac și jurnalista egipteană Sophie Ayad. Ioana este singura fiică a lui Țiriac și s-a născut în 1997. Spre deosebire de fratele ei mai mare, Ion Țiriac Jr, aceasta nu este atât de prezentă în lumea mondenă și preferă să-și trăiască viața mai discret. Aceasta este activă însă pe rețelele de socializare, acolo unde publică imagini din călătorii sau pur și simplu din viața ei cotidiană.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net