Ioana Țiriac, înconjurată de sute de trandafiri de ziua ei! Mezina lui Ion Țiriac a împlinit 24 de ani

image
Ioana Țiriac a împlinit 24 de aniFoto: Arhivă personală

Ioana Țiriac, unica fiică a lui Ion Țiriac, și-a sărbătorit ziua de naștere departe de casă, în America mai precis, acolo unde a plecat în urmă cu ceva vreme pentru studii.

Ioana ╚Üiriac a ├«mplinit 24 de ani ╚Öi ╚Öi-a s─ârb─âtorit ziua de na╚Ötere ├«n Miami, acolo unde a plecat la studii, dup─â ce a terminat liceul. ├Än ziua anivers─ârii ei, t├ón─âra a primit o surpriz─â inedit─â, ├«ns─â nu a dezv─âluit cine este ÔÇ×autorulÔÇŁ.

Aceasta s-a pozat ├«nconjurat─â de sute de trandafiri ro╚Öii, public├ónd ulterior fotografia pe contul ei de Instagram, l─âs├óndu-╚Öi urm─âritorii s─â se ├«ntrebe cine se afl─â ├«n spatele acestui gest. ├Än dreptul imaginii a reac╚Ťionat ╚Öi Nadia Com─âneci, prieten─â cu familia ╚Üiriac. ÔÇ×La mul╚Ťi aniÔÇŁ, i-a scris aceasta Ioanei.

Ioana Natalia ╚Öi fratele ei Karim sunt rodul iubirii dintre Ion ╚Üiriac ╚Öi jurnalista egiptean─â Sophie Ayad. Ioana este singura fiic─â a lui ╚Üiriac ╚Öi s-a n─âscut ├«n 1997. Spre deosebire de fratele ei mai mare, Ion ╚Üiriac Jr, aceasta nu este at├ót de prezent─â ├«n lumea monden─â ╚Öi prefer─â s─â-╚Öi tr─âiasc─â via╚Ťa mai discret. Aceasta este activ─â ├«ns─â pe re╚Ťelele de socializare, acolo unde public─â imagini din c─âl─âtorii sau pur ╚Öi simplu din via╚Ťa ei cotidian─â.

interior 1583876 1920 jpg
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
image png
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
bote bal contesa JPG
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan