Ioana Țiriac, înconjurată de sute de trandafiri de ziua ei! Mezina lui Ion Țiriac a împlinit 24 de ani

image
Ioana Țiriac a împlinit 24 de aniFoto: Arhivă personală

Ioana Țiriac, unica fiică a lui Ion Țiriac, și-a sărbătorit ziua de naștere departe de casă, în America mai precis, acolo unde a plecat în urmă cu ceva vreme pentru studii.

Ioana Țiriac a împlinit 24 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în Miami, acolo unde a plecat la studii, după ce a terminat liceul. În ziua aniversării ei, tânăra a primit o surpriză inedită, însă nu a dezvăluit cine este „autorul”.

Aceasta s-a pozat înconjurată de sute de trandafiri roșii, publicând ulterior fotografia pe contul ei de Instagram, lăsându-și urmăritorii să se întrebe cine se află în spatele acestui gest. În dreptul imaginii a reacționat și Nadia Comăneci, prietenă cu familia Țiriac. „La mulți ani”, i-a scris aceasta Ioanei.

Ioana Natalia și fratele ei Karim sunt rodul iubirii dintre Ion Țiriac și jurnalista egipteană Sophie Ayad. Ioana este singura fiică a lui Țiriac și s-a născut în 1997. Spre deosebire de fratele ei mai mare, Ion Țiriac Jr, aceasta nu este atât de prezentă în lumea mondenă și preferă să-și trăiască viața mai discret. Aceasta este activă însă pe rețelele de socializare, acolo unde publică imagini din călătorii sau pur și simplu din viața ei cotidiană.

cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
telefon mobil jpg
burkina faso FOTO EPA
Joe Biden FOTO Profimedia
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg