Sorana Cîrstea, apariție răvășitoare pe Instagram. Reacția iubitului Ion Ion Țiriac

Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea se află deja la Miami, pentru următorul turneu de tenis după Indian Wells. Jucătoarea în vârstă de 31 de ani pare să se fi refăcut complet după înfrângerea categorică suferită în fața Simonei Halep și a reluat postările sexy de pe Instagram.

Sorana Cîrstea se află la Miami, pentru un turneu de tenis
Sorana Cîrstea se află la Miami, pentru un turneu de tenis

Sorana Cîrstea a postat o imagine cu ea în cei mai decupați pantaloni scurți cu care am văzut-o până acum în afara terenului de tenis, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Colegele mai tinere din circuit, Gabriela Ruse și Irina Fetecău, au admirat-o la scenă deschisă, însă cea mai surprinzătoare reacție a venit din partea iubitului Ion Ion Țiriac.

Surprinzătoare, pentru că fiul magnatului Ion Țiriac este, de obicei, foarte discret cu viața luiu personală. De altfel, cei doi au ținut până de curând ascunsă relația lor, care durează deja de câțiva ani de zile și de care știau numai câțiva apropiați.

Citește și: Sorana Cîrstea s-a logodit cu Ţiriac Jr?

La imaginea cu Sorana în tricou și pantaloni scurți din jeans destrămați, Ion Ion Țiriac a comentat cu un emoticon sugestiv: o bombă gata să explodeze, semn că a interpretat în cheie sexy postarea iubitei lui.

image

Sorana a ales o ținută sport în întregime neagră pentru o vizită la Miami Design District, unde a fost făcută și imaginea postată pe Instagram.

La mâna stângă, Sorana a afișat o brățară Cartier tip cui din aur, al cărei preț poate ajunge la 7.350 de euro, în varianta de 3,5 mm, sau la 3.300 de euro, în varianta mai subțire, de 2,5 mm.

La mâna dreaptă, sportiva a purtat un dispozitiv de monitorizat tensiunea, calitatea somnului și recuperarea fizică, din categoria de lux, cu sistemul de închidere placat cu aur de 18 karate.

Sorana Cîrstea, într-o relație de patru ani cu Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea și fiul omului de afaceri Ion Țiriac trăiesc o poveste de iubire de aproximativ patru ani. Relația lor ar fi început pe vremea când Ion Ion Țiriac era căsătorit cu Ileana Lazariuc, cu care are și doi copii.

Citește și: EXCLUSIV Ce bine se înțeleg după divorț Lazariuc și Țiriac jr! Glumița "deocheată" pe care au făcut-o în mijlocul străzii

După divorțul pronunțat în 2019, zvonurile despre o relație a fiului lui Ion Țiriac cu frumoasa jucătoare de tenis s-au înmulțit, însă cei doi au început să apară împreună abia de curând. Cel mai recent, Ion Ion Țiriac a fost surprins în Australia, în timp ce o consola pe Sorana după eliminarea de la turneul de la Adelaide.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net