Mădălina Ghenea, reacție furibundă în cazul furtului de 1 milion de euro. Actrița e foc și pară: „Lăsați poliția să-și facă treaba”

Mădălina Ghenea tună și fulgeră după ce, spune ea, una dintre postările sale din data de 9.12 a fost încurcată cu una din data de 11.12. Actrița susține că evenimentele nu au nicio legătura unul cu altul și nici persoanele implicate de presă nu au fost niciodată menționate de ea, în acest context. 

Mădălina Ghenea a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care a ținut să clarifice situația furtului de 1 milion de euro despre care presa a scris, spune ea, lucruri greșite. 

Actrița susține că evenimentele au fost încurcate de anumite persoane din cauza unei postări pe care aceasta a făcut-o în social media, pe data de 9.12.2022. 

Mădălina Ghenea: „Nu aș fi putut să prezic viitorul”

În cazul Mădălinei Ghenea, actrița a fost jefuită de două ori, însă nu este vorba de aceleași persoane și nici de același dosar. Pe social media, Mădălina Ghenea a povestit cum stau, de fapt, lucrurile. Actrița susține că a lăsat organele competente să-și facă treaba și vrea ca presa să nu mai amestece lucrurile și nici evenimentele, ci să lase organele legii să ducă la bun sfârșit dosarele în care este vorba despre cele două jafuri. 

„În legătură cu tristul episod din data 11.12.2022, țin să precizez că ați amestecat o postare din data 09.12.2022 cu un furt din data 11.12.2022. Îmi pare rău, dar nu aș fi putut să prezic viitorul și să găsesc vinovați înainte de cumplitul episod trăit, dacă aș fi putut să prezic acest episod, cu siguranță l-aș fi evitat. Aș vrea să precizez, de asemenea, că atât cele două interviuri pentru Corriere cu jurnalistul de cronică judiciară Fulvio Favio, căruia vreau să îi mulțumesc pentru profesionalist, cât și comunicatul de presă, au fost scrise împreună cu avocatul criminalist Ilenja Mehilli, medicul psiholog expert criminalist Roberta Bruzzone, biroul meu de presă și reprezentanții legali ai brandurilor implicate în acest caz, în jur de 10 persoane care, în acest moment, sunt acuzate în mod indirect că sunt cazuri de psihiatrie sau de poliție, ba chiar de ambele în concomitent.

Citește și - Evoluția Mădălinei Ghenea. De la fata simplă din Slatina, la vedeta de Hollywood

„Nu voi comenta comportamentul acestor personaje”

Țin să precizez că nu s-a menționat sau insinuat naționalitatea pârâților în niciunul dintre cele 2 cazuri penale de care se ocupă atât procuratura din Milano, cât și procuratura din Roma.

De asemenea, nu au fost niciodată precizate numele pe care continuați să le asociați cu imaginea mea și care cred și sper că nu au nicio legătură cu acest caz de furt. Vă rog să întrerupeți orice asociere cu aceste persoane și să lăsați poliția judiciară să își facă meseria. Atât timp cât eu nu am declarat după numeroasele acuze că nu voi comenta comportamentul acestor personaje, ci doar voi lăsa avocații să ceară întreruperea acestui comportament greu de descris, am rugămintea ca și în acest caz să lăsați procuratura să își facă meseria.

În legătură cu postarea mea din data de 09.12.2022 vă invit să controlați anul precizat (2-14). De-a lungul timpului ați făcut legături cu diverse persoane care nu au fost niciodată menționate de mine, cred că a sosit momentul să controlați bine fiecare informație pe care o publicați”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagramul său, supărată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net