Probleme pentru Mădălina Ghenea. Cum a fost hărțuită timp de 6 ani: „Nu trebuie să accepți niciodată”

Actriță Mădălina Ghenea (35 de ani) a fost prezentă sâmbăta, 11 martie, în emisiunea „Verissimo", la televiziunea italiană Canale 5. Frumoasa româncă a povestit în cadrul show-ului moderat de Silvia Toffanin despre copilăria ei, despre viața profesională și cea personală, dar și despre cei șase ani de zile în care a fost hărțuită.

Mădălina Ghenea a fost hărțuită șase ani. / Foto: arhiva
Mădălina Ghenea a fost hărțuită șase ani. / Foto: arhiva

Mădălina Ghenea, victima unei lungi hărțuiri

Mădălina Ghenea a recunoscut cu sinceritate, în cadrul show-ului de la Canale 5, că în copilărie nu prea știa ce o să facă cu viața ei.  Tot ea a spus despre locul în care s-a născut (Slatina) că este la ani lumină de lumea de la Hollywood.

Viața, însă, mi-a oferit șansa de a descoperi cinematografia și pasiunea mea pentru ea și astfel am avut ocazia să lucrez cu mulți profesioniști din industrie. Evident, asta a însemnat că am căpătat multă notorietate și oamenii au ajuns să mă cunoască din ce în ce mai mult”, a spus Mădălina Ghenea, care a încercat să explice că această expunere poate avea uneori și dezavantaje majore.

Iar în cazul ei, timp de șase ani, din cauza acestei notorități, a trecut printr-un calvar, fiind victima unui hărțuitor. Din păcate, în ultimii șase ani, am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece au reușit să identifice hărțuitorul”, a mai spus superba actriță, citată de oggi.it.  

De nu nu l-a denunțat imediat pe hărțuitor

Actrița nu și-a denunțat imediat hărțuitorul, crezând că este normal să treacă prin aceste episode, că ele fac parte din meseria ei și că este un efect normal al notorietății de care se bucură.: „La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meserii mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru”, a mai spus ea.

Mădălina Ghenea a avut relații cu bărbați faimoși, frumoși și bogați, printre care actorii Gerard Butler, Leonardo DiCaprio și Michael Fassbender. În cadrul emisiunii în care a fost prezentă, fostul model a ales să vobească și despre viața ei personală. A ținut să specific că deși nu mai este împreună cu Matei Stratan, tatăl fiicei sale,  Charlotte se bucură de grija, atenția și iubirea ambilor părinți: „Eu și tatăl fiicei mele nu mai suntem împreună, dar fetița mea este foarte deșteaptă și a înțeles că, în ciuda acestui lucru, este foarte iubită. Charlotte este un copil foarte inteligent și este un copil fericit”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg
banner  Andrei Aradits png
banner otniela png