Hollywood-ul străluceşte! Celebrităţile de peste Ocean şi-au îmbrăcat casele în haine de sărbătoare

Ultima actualizare:

Celebrităţile de peste Ocean şi-au îmbrăcat casele în haine de sărbătoare. Brazi luxoşi, decoraţiuni strălucitoare şi cadouri scumpe – acestea sunt elementele principale pentru un Crăciun à la Hollywood.

Paris Hilton  şi-a decorat  casa în alb. FOTO: INSTAGRAM
Paris Hilton şi-a decorat casa în alb. FOTO: INSTAGRAM

Paris Hilton (41 de ani) şi-a decorat casa din Los Angeles încă de la începutul lui decembrie. Nu prea ninge în California, aşa că moştenitoarea imperiului Hilton, care are o avere de 300 de milioane de dolari, şi-a dorit să aducă zăpada la ea acasă.

Iată și: Reţete speciale de Crăciun de la Chef Liviu Lambrino

Astfel, ea a ales drept culoare principală albul, iar întreaga sa vilă a fost împdobită cu brazi argintii şi cu nea artificială. Zilele trecute, Paris a organizat o petrecere de Crăciun la ea acasă, iar printre vedetele invitate s-a numărat şi buna ei prietenă Kim Kardashian.

Kylie Jenner  a amplasat un  brad de Crăciun,  înalt cât două etaje. FOTO: INSTAGRAM
Kylie Jenner a amplasat un brad de Crăciun, înalt cât două etaje. FOTO: INSTAGRAM

Kylie Jenner (25 de ani) a vrut să se vorbească despre bradul ei mult timp de-acum încolo! Ea a ales un pom de Crăciun natural, înalt cât două etaje, pe care l-a pus fix la intrarea în casa de 16 milioane de dolari, din Hidden Hills.

Vezi și: Crăciunul și Anul Nou, câmp minat de mâncare și alcool. Cum să rămâi slab înainte și după Sărbători?

Copiii ei, Stormi (4 ani) şi Wolf (10 luni), au reuşit să pună globuri doar în partea de jos a bradului, restul fiind decorat de profesionişti – care au avut nevoie de o scară pentru a putea împodobi masivul copac, al cărui vârf atinge tavanul. „Crăciunul este perioada mea preferată din an şi îmi place să îmi decorez casa de sărbători”, a mărturisit Kylie, care se laudă cu o avere de 750 de milioane de dolari.

Brooke  Shields face  sărbătorile  cu fiicele FOTO: INSTAGRAM
Brooke Shields face sărbătorile cu fiicele FOTO: INSTAGRAM

Brooke Shields (57 de ani) a spus că anul ăsta îşi va petrece Crăciunul în familie, alături soţul ei, Chris Henchy (58 de ani), şi de fiicele lor, Rowan (19 ani) şi Grier (16 ani).

„Chiar dacă ele petrec mai mult timp cu prietenii, măcar sunt fericită că ştiu că sunt în casă cu noi”, a dezvlăuit vedeta, pentru emisiunea TODAY. Actriţa, care are o avere de 40 de milioane de dolari, s-a ocupat personal de decorarea întregii case.

Vedeta a ales doar globuri albe şi argintii, pentru pomul de Crăciun. Decoraţiunile au inclus porumbei, urşi polari, pisicuţe, bufniţe şi diverse alte animăluţe adorabile.

Chrissy Teigen  şi-a transformat  casa într-un  tărâm de  poveste FOTO: INSTAGRAM
Chrissy Teigen şi-a transformat casa într-un tărâm de poveste FOTO: INSTAGRAM

Fără doar şi poate, sărbătorile din acest an vor fi magice pentru Chrissy Teigen (37 de ani),  pe care Crăciunul o prinde însărcinată!

Anul viitor, ea şi soţul ei, artistul John Legend (43 de ani), vor deveni părinţi pentru a patra oară. Încă nu au făcut public sexul bebeluşului, însă frăţiorii Luna (6 ani) şi Miles (4 ani) abia aşteaptă să îl cunoască pe noul membru al familiei. Cuplul s-a fotografiat recent cu brazii festivi spectaculoşi din casa lor şi le-au urat fanilor un Crăciun fericit.

Chrissy, care are o avere de 75 de milioane de dolari, a mărturisit că îşi va petrece sărbătorile în sânul familiei. Sunt excluse petrecerile departe de casă, întrucât graviduţa are greţuri destul de des. Cei doi au mai avut un băiețel, care, din păcate, s-a născut mort.

Şi căţeii îl aşteaptă cuminţi pe Moşul

Christie Brinkley FOTO: INSTAGRAM
Christie Brinkley FOTO: INSTAGRAM

Actriţa americană Christie Brinkley (68 de ani) adoră să-şi îmbrace casa în culori festive! Starul din „O vacanţă de tot râsul”, care deţine o avere de 100 de milioane de dolari, a publicat mai multe imagini din vila ei, inclusiv cu micuţul patruped pregătit de sărbătoare.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net