Mădălina Ghenea, cea mai sexy apariție a verii! A renunțat la lenjerie intimă, iar fanii vedetei au luat-o razna

Românca ajunsă celebră peste hotare continuă să șocheze cu cele mai sexy apariții. Recent, s-au creat controverse pe tema purtării lenjeriei intime la premiera filmului „Deep Fear”, în care Mădălina Ghenea joacă.

Mădălina Ghenea, mai sexy ca niciodată!
Mădălina Ghenea, mai sexy ca niciodată!

Frumoasa actriță a atras toate privirile asupra ei la premiera filmului în care joacă. În ciuda frumuseții ei, Mădălina Ghenea a dat dovadă de multă îndrăzneală, după ce a renunțat la lenjeria intimă pentru a îmbrăca o rochie albă, cu mai multe decupaje.

Mădălina Ghenea, apariție senzațională la premiera filmului „Deep Fear”

Apariția răvășitoare a Mădălinei Ghinei / foto: Instagram
Apariția răvășitoare a Mădălinei Ghinei / foto: Instagram

Cum deja ne-a obișnuit, actrița este adepta aparițiilor excentrice. Pentru debutul filmului în care este protagonistă, a ales să iasă în evidență printr-o rochie albă pe care a purtat-o, mulată pe corp și cu mai multe decupaje. Această ținută necesita renunțarea la lenjeria intimă.

Mădălina Ghenea, a stârnit admirația fanilor 

Frumoasa româncă a fost însoțită la premiera filmului de către actorul Ed Westwick, cunoscut ca Chuck Bass din serialul „Gossip Girl”. Evenimentul a avut loc la Festivalul Mediterrane din Malta, de unde a postat în social media mai multe fotografii.

Fanii și-au exprimat părerea și aprecierea atât față de ea ca și actriță, cât și ca femeie, prin intermediul rețelelor de socializare:

Fanii au lăudat-o pe actriță pentru curajul ei. „În ultima poza, în care ți se văd pătrățelele… aia e artă. Felicitări antrenorului sau nutriționistului tău, dacă ai unul. Așa rezultat necesită multă muncă”, „Cea mai frumoasă femeie din lume”, „Dumnezeule! Absolut cea mai frumoasă femeie care a existat vreodată pe fața pământului. Nu mi-o pot imagina pe Afrodita sau pe Cleopatra nici măcar pe aproape, Doamne, iar acum ți-ai transformat corpul într-o sculptură”, „Nu pot decât să observ cum te privesc ceilalți… cu admirație, cu părere de rău, cu invidie, ce să mai.. i-ai pus într-o situație dificilă pe toți! Ești o minune de femeie!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net