Cătălin Botezatu, amantul Elenei Ceaușescu? Adevărul din spatele legăturii dintre designerul de modă și tovarășă

Cătălin Botezatu (56 de ani) este unul dintre cei mai renumiți creatori de modă din România și a cunoscut succesul în urmă cu ani, pe vremea regimului comunist, ca model. Pe atunci, designerul era preferatul Elenei Ceaușescu, astfel că au apărut multe zvonuri cum că între ei ar fi existat mai mult decât o relație de „prietenie”. Ce relație a avut, de fapt, Cătălin Botezatu cu Elena Ceaușescu?

 Ce relație a avut, de fapt, Cătălin Botezatu cu Elena Ceaușescu? / Foto: Arhiva Click!
Ce relație a avut, de fapt, Cătălin Botezatu cu Elena Ceaușescu? / Foto: Arhiva Click!

„Elena Ceaușescu m-a plăcut din prima și, de fiecare dată, mă voia în prezentările private și spunea că vrea ca eu să îi dau eu buchetele de flori! Eram deja manechinul favorit al familiei, lucru care, recunosc, m-a ajutat…”, declara, cu ceva timp în urmă, Cătălin Botezatu.

Având în vedere aceste apropieri, de-a lungul anilor au existat speculații conform cărora între cei doi ar fi existat o relație intimă. A mărturisit că a fost într-o vreme manechinul preferat al Elenei Ceaușescu, însă a vrut să spună niciodată, direct, dacă s-a iubit fizic ori ba cu soția dictatorului.

A fost sau nu Cătălin Botezatu amantul Elenei Ceaușescu?

Invitat cu ceva timp în urmă în emisiunea „40 de întrebări”, cu Denis Rifai, Cătălin Botezatu, în vârstă de 56 de ani, a vorbit despre relația lui cu Elena Ceaușescu. A fost creatorul de modă sau nu amantul fostei soții a dictatorului comunist? „Toate prezentările de care tu vorbești erau private. Și la aceste prezentări participau toți colegii mei și colegele mele. Într-adevăr, da, eram unul din preferați, eu știu manechini care ofereau flori doamnei Elena Ceaușescu. Da, se făceau niște controale drastice tuturor manechinelor de a intra în această prezentare, de către cei din sistemul de securitate. Iar la ultima întrebare (dacă a fost amantul Elenei Ceaușescu), lasă-mă să nu îți răspund. Altă întrebare”, i-a răspuns creatorul de modă lui Denisei Rifai, în cadrul emisiunii „40 de întrebări”.

În cele din urmă, designerul nu a confirmat și nici nu a negat faptul că a avut o relație intimă cu fosta soție a dictatorului comunist. Să fi fost acesta, într-adevăr, amantul Elenei Ceaușescu?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net