Elena Ceaușescu, secret rușinos. Tovarășa înregistra partidele de sex. „A cerut să i se instaleze echipament de ascultare în «camera din spate»”

Se știe că Elena Ceaușescu a avut o mulțime de amanți, mulți cu identități extrem de surprinzătoare. Însă, soția dictatorului avea o obsesie și mai bizară. Înregistra partidele de sex! Îi punea pe agenții lui Ceaușescu să planteze microfoane, iar apoi asculta casetele aduse de securiști, fericită să afle detalii din viața intimă a altor oameni.

Elena Ceaușescu înregistra partidele de sex / Foto: Profimedia
Elena Ceaușescu înregistra partidele de sex / Foto: Profimedia

Elena Ceaușescu avea un fetiș bizar. Una dintre obsesiile majore ale soției dictatorului comunist era să știe cum fac sex nevestele nomenclaturiștilor, așa că îi punea pe agenții lui Ceaușescu să planteze microfoane în camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securiști, fericită să afle detalii din viața intimă a altor oameni. De asemenea, făcuse o fixație pentru actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei.

„Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii”

De menționat este că anumite dezvăluiri în acest sens au fost făcute publice în cartea „Orizonturi roșii”, scrisă de Ion Mihai Pacepa, care a fost șeful adjunct al Departamentului de Informații Externe (spionaj), care aduce în atenție obsesia majoră a Elenei Ceaușescu.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. - «Curva dracului», a spus Elena, respirând din greu. «Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele». Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în  «camera din spate», iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele”, scrie în cartea „Orizonturi roșii”.

Totodată, soția dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu savura înregistrările primite de la Securitate în care una dintre soţiile subalternilor săi făcea sex cu amantul. Și totuși, obsesia Elenei Ceaușescu nu se oprea aici. Îi plăcea să știe cum fac sex și copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante despre viața lor intimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net