Elena Ceaușescu, infidelă fostului președinte al României?! Cine ar fi fost bărbații cu care s-ar fi iubit cu foc

După căderea regimului comunist din țara noastră, nenumărate informații despre tragediile provocate de acesta au fost făcute publice. Însă, pe lângă acestea, există și o mulțime de detalii interesante despre viețile private ale soților Ceaușescu care au devenit cunoscute tuturor românilor. De exemplu, se pare că soția dictatorului, Elena Ceaușescu, a avut o mulțime de amanți.

Elena Ceaușescu a avut o relație cu medicul personal al familiei
Elena Ceaușescu a avut o relație cu medicul personal al familiei

Deja știm cu toții că după căderea regimului comunist din țara noastră, nenumărate informații despre tragediile provocate de acesta au fost făcute publice, iar autoritățile încearcă chiar și în ziua de azi să aducă în fața justiției persoanele care au făcut posibile astfel de fapte. Însă, pe lângă acestea, există și o mulțime de detalii interesante despre viețile private ale soților Ceaușescu, care au devenit cunoscute tuturor românilor odată cu dispariția acestora. De exemplu, se pare că soția dictatorului, Elena Ceaușescu, a avut o mulțime de amanți, iar identitățile multor dintre acestea sunt extrem de surprinzătoare.

De exemplu, una dintre primele povești de dragoste ale Elenei Ceaușescu a fost alături de Tudor Zamfir, tatăl marelui naist Gheorghe Zamfir. Cei doi s-au cunoscut în satul lor natal, iar relația a fost una scurtă, care s-a încheiat atunci când bărbatul a plecat la București. Deși Elena a mers după el, Tudor Zamfir nu a dorit să mai continue relația. Cu toate acestea, Elena a rămas în Capitală, unde se înscrie în Partidul Comunist și îl cunoaște pe Nicolae Ceaușescu.

S-a iubit chiar și cu fratele lui Nicolae Ceaușescu

Deși a fost de scurtă durată, Elena a avut o relație și cu fratele viitorului ei soț, Marin Ceaușescu. Cu toate acestea, când bărbatul a plecat în armată, relația lor a ajuns la sfârșit. Cu toate acestea, cea mai lungă aventură a ei, care ar fi continuat și după mariajul cu Nicolae, ar fi cu fost cu doctorul Abraham Schechter. Acesta a fost medicul personal al familiei Ceaușescu vreme de 17 ani, însă, în cele din urmă, el a murit în condiții suspecte, deși varianta oficială a fost că s-a sinucis.

O altă relație de scurtă durată a fost și cu Eftimie Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu. Însă, o altă relație ceva mai importantă în viața soției dictatorului a fost Ioan Ursu. Acesta era mâna ei dreaptă și deținea funcția de coordonator al programului nuclear al României. Acesta chiar s-ar fi mândrit în fața lui Nicolae Stan că ar fi avut o relație cu Elena Ceaușescu.

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net