Dan Cruceru și familia, experiențe inedite în vacanța din Abu Dhabi: „Am trăit senzații unice”

#Exclusiv Click!

Taticool Dan Cruceru (42 de ani) a avut parte de o vacanță de zile mari alături de frumoasa lui familie, în Abu Dhabi. Copiii prezentatorului TV și influencerului de parenting, Dan Christian (5 ani) și Sophia (12 ani), au fost cei mai fericiți!

Dar nici părinții lor nu s-au lăsat mai prejos. Timp de 7 zile au experimentat cele mai tari senzații, au bifat 3 mega parcuri de distracție și în momentul în care s-au întors acasă și-au dat seama că își doresc să plece înapoi.

Au avut o vacanță de neuitat

În vacanța aceasta, am trăit senzații unice. Abu Dhabi e paradisul distracțiilor pentru copii, au vreo 4-5 parcuri de dimensiunea Disneyland. Ce vreau să vă spun, însă, este că cei mici s-au bucurat la fel de mult și doar să facem un castel din nisip împreună. Pentru că, în jurul acestei construcții, împreună, am creat o lume întreagă, a noastră.

Cu eroi, cu distracții și atracții, cu poveștile noastre. Și uneori este absolut suficient să stăm pe plajă, să nu facem nimic complicat, să fim doar noi, împreună. În 7 zile am bifat 3 mega parcuri de distracție -world”, ne-a povestit soția lui Dan Cruceru, Cristina Pocora. I

Iar Taticool a completat-o, entuziasmat, la rândul său, de vacanța unică pe care a avut-o în Abu Dhabi. Au trăit intens săptămâna de vacanță și întorși acasă, membrii familiei Cruceru vorbesc acum numai despre asta!

O vacanță pe care și-o vor aminti multă vreme

Una dintre cele mai tari experiențe din viața noastră a fost la Seaworld Abu Dhabi! E o lumea a oceanelor pe uscat! Zeci de hectare de construcții! Milioane de litri de apă! Sute de acvarii! Sute de mii de pești și mamifere acvatice, inclusiv de la Poluri! Incredibil! Și totul e în mijlocul deșertului! Asta a produs și un clip viral pe TikTok și Facebook. 

Cum a fost la Warner Bros World Abu Dhabi? Genial! Ne-am întâlnit cu Batman, Wonder Woman, Superman și alți supereroi. Iar noi, adulții, ne-am retrăit copilăria alături de Bugs Bunny, Tom și Jerry și toată gașcă lor. Mai spun doar atât: am stat opt ore!!!

Și cel de al 3-lea Ferrari World- mama și tatăl roller coaster-ului. Cel mai mare parc tematic din lume, care găzduiește peste 20 de atracții și locuri de divertisment pentru toate vârstele, toate marca Ferrari.  M-am dat cu Soph și în Ferrari Rossa, cel mai rapid rollercoaster din lume, care prinde 240km/h  și ajungi de la 0 la 100 km în 2 secunde!”, a fost genial, ne-a povestit Dan Cruceru, cel mai încântat de această experiență.

Dan Cruceru, fascinat de lucrurile pe care le-a văzut în această vacanță

Am vizitat și Marea Moschee Sheikh Zayed sau Mischeea Albă. La interior găsești cel mai mare covor înnodat manual din lume. Proiectarea lui a durat aproximativ 8 luni, iar realizarea lui încă un an pentru înnodare (peste 39 de milioane de noduri) și 2 luni pentru a-l muta și a-l așeza la loc, înainte de a fi cusut bucată cu bucată. Cam 1.300 de artizani iranieni au muncit la covorul care are aproximativ 5.700 m2 și cântărește 35 de tone”, mai spune Taticool, pentru Click!

„Ne-am bucurat timp de 7 zile de 4 super atracții”

În sala mare de rugăciune este un candelabru imens, al treilea ca mărime din lume, importat din Germania (Munchen) și conține mii de cristale Swarovski. Marea Moschee Sheikh Zayed are, de fapt, 7 candelabre din cristal realizate în Germania. Cel mai mare cântărește 12 tone și este unul dintre cele mai mari din lume, realizat din oțel inoxidabil și aur. Totul e maaaaare! Ne-am bucurat timp de 7 zile de 4 super atracții+ bonus, 26 grade și soare. După această super experiență, la întoarcere concluzia a fost că vrem înapoi!”, a mai adăugat, în încheiere, Dan Cruceru, care ne-ar mai fi povestit încă pe atât sau chiar mai mult despre vacanța de care s-a bucurat din plin alături de frumoasa lui familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net