Dan Cruceru, un Taticool care ține cu bugetul familiei! Câți bani a cheltuit cu familia la Disneyland

L-am întâlnit pe Dan Cruceru (41 ani) aka Taticool la un eveniment, alături de frumoasa lui fiica de 11 ani, Sophia. A venit direct de la aeroport, cu o scurtă escală acasă pentru a face duș și a se îmbrăca în smoking, să fie în ton cu dress code-ul.

Cruceru și familia lui frumoasă tocmai ce s-au întors de la Paris, acolo unde au și sărbătorit-o pe fiica lui cea mare, Sophia, care a împlinit 11 ani și s-a simțit ca o adevărată prințesă la Disneyland.

„Sophi a împlinit 11 ani și am mers cu familia și copiii la Paris, în mod special la Disneyland. Am fost sub pretextul că este ziua ei, am  fost toți patru să ne distrăm și a fost tare fain. Deja la vârsta asta este bine să îți întrebi copilul ce își dorește de ziua lui pentru că s-ar putea să nu îi placă ce îi pregătești tu!

Cum a fost cu bugetul părinților la Disneyland? Greu! În primul rând pentru că este costisitor. Este un loc care îți poate mânca foarte mulți bani și nu doar pe biletele de intrare ci și pe miile de produse care sunt acolo și care  îi înnebunesc nu doar pe copii ci și pe noi și sunt și acele bilete speciale ca să sări linia și tot așa, dai foarte mult cu cardul dar măcar o dată în viață  e bine să ajungi într-un astfel de loc pentru că este fabulos!

Nu am calculat exact cât am cheltuit dar cel mai jos am dat 1500 de euro, probabil am mai depășit dar o să văd  exact, în toate cele 4 zile de stat acolo, fără biletele de cazare și de avion. Sophie și-a cumpărat un plus dintr-un film. A fost un tur de forță,  ne-am dus și în Paris de două ori, ne-am dus și la Disneyland două zile, a fost foarte din scurt totul, am urcat și în turnul Eiffel”, a povestit Dan Cruceru pentru Click!

Ce alege de obicei Taticool Dan Cruceru între vacanțele cu copiii sau vacanța de cuplu?

„Ambele! Și asta îi sfătuiesc pe toți cei care ne văd! E bine să ai măcar o vacanță pe an cu copiii, ca să le creezi amintiri și este neapărat nevoie să ai măcar o vacanță, o escapadă de cuplu pentru că face bine atât cuplului cât și copiilor!”, ne-a lămurit Taticool care pare să fie moștenit de fiica sa cea mare în ale tehnicii vorbirii.

„Niciodată nu aș putea alege între mama sau tata, fiecare are avantajele și dezavantajele lor!”, ne-a declarat fiica cea mare a lui Dan Cruceru atunci când am întrebat-o pe cine ar alege între mami și tati!

Cum se pregătește pentru școală familia Cruceru

„Ca tot romanul ne pregătim de școală, apoi ne pregătim de Crăciun! Și de Paște și tot așa! Începutul școlii este  un eveniment cu cheltuieli dar cumva nu pot să zic că am aruncat foarte mulți bani pe pregătiri pentru că Sophi nu este pretențioasă, nu am crescut-o  cu brandurile la vedere chiar nu punem accent deloc pe chestiile astea, din contră, îi spunem să aibă răbdare, să cunoască omul dincolo de ambalaj, și cu asta basta. 

Căutăm lucruri curate, căutăm haine frumoase, dar nu cu brandul la vedere. Mai ales la copii, le poartă azi și mâine le sunt mici. Sophia trece clasa a 5-a, iar Dan Christian e la grădiniță, împlinește 4 ani în decembrie. Acum avem mai degrabă emoții cu ce se întâmplă în clasa a 5-a, ei la școală au uniformă pe care o mai asortează cu diferite haine personale dar există o limită.

Sophia este la Liceul Româno- Finlandez, este o școală care nouă ne-a plăcut atât de mult încât și Dan Christian a început grădiniță acolo, ne gândim foarte serios ca Sophi să meargă până inclusiv la liceu acolo și cel mai important pentru mine este că ea se întoarce cu zâmbetul pe buze de la școală și are o grămadă de lucruri faine de povestit, este fericită acolo. Eu investesc cât de mult pot în educația copiilor mei, pentru mine este subiecul numărul 1 pe care se duc banii pe care îi câștig, apoi vacanțele”, ne-a dezvăluit Dan Cruceru.

Cine cântă la ei acasă, cocoșul sau găina? Cine cenzurează dulciurile?

Se știe faptul că Dan Cruceru este un norocos. Nu doar că are o familie frumoasă dar soția lui, Cristina Ancuța Pocora (43 ani), este membru CNA, așa că atunci când  a fost întrebat de reporterul Click! cine cântă la el acasă, cocoșul sau găina, Cruceru s-a conformat și a răspuns prompt!

„Întotdeauna găina! Un cocoș deștept acceptă ca dimineață să cânte găina! În loc de cucurigu, să zică, cotcodac!”, ne-a zis Cruceru, iar atunci când a venit vorba de ce anume se cenzurează la ei acasă, apropo de funcția soției, am mai aflat încă ceva, mai precis: “Din punctul ăsta de vedere se cenzurează dulciurile, ne luptăm să dispară cât mai mult din portofoliul familiei. Mai scăpăm și noi, mai dăm iama în dulciurile copiiilor, ca să rămână mai puține”,  a mai completat, râzând, Dan Cruceru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net