Taticool Dan Cruceru și-a sărbătorit fiul! Ce petrecere i-a organizat juniorului său

Ultima actualizare:

Taticool Dan Cruceru (42 de ani) și-a sărbătorit în avans în acest weekend băiețelul, mezinul familie, pe Dan Christian, care urmează să împlinească 5 ani abia mâine, pe 12 decembrie.

Petrecerea a fost una pe cinste, cu tematică Ben 10, iar sărbătoritul s-a declarat fericit. A primit multe cadouri și s-a distrat așa cum și-a dorit alături de părinții și prietenii lui. Surioara lui mai mare, de 12 ani, Sophia, l-a supravegheat de la distanță și a fost și ea fericită pentru frățiorul ei.

La mulți ani, Regele nostru! Chiar dacă nu i-a dat nimeni coroana el e convins că e ditamai regele. Se și comportă ca atare: are o încredere imensă, conduce ferm, prin directive precise și se arată generos cu supușii lui. Da, el e Dan Christian.

Regele nostru. Iar azi l-am sărbătorit și ovaționat în cadrul petrecerii aniversare organizată cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 5 ani. Marți este, de fapt, ziua lui, pe 12 decembrie, dar azi ne-am distrat! Locul celebrării: o cetate în sine, pe măsura pretențiilor regale, un loc în care fiecare petrecăreț a găsit ceva de făcut, iar regele s-a putut bucura de bucate alese, menestreli care au întreținut atmosfera și public numeros pentru aplauze furtunoase.

Aș putea continua cu descrierea medievală la nesfârșit! Serios, acum: e ziua lui Dan Christian, băiețelul nostru. Și vă rog să vă bucurati de bucuria noastră... La mulți ani, puștiule! Te iubește tati cât toată viața lui!", a mărturisit Dan Cruceru pe paginile sale de socializare.

Prezentatorul TV este destul de prins în această perioadă cu toate proiectele pe care le are în zona de blogger de parenting dar și ca antreprenor, aflându-se azi chiar la Paris pentru câteva afaceri.

Dan Cruceru este foarte încântat de parcursul pe care îl are în zona de online fiica sa mai mare, Sophia, care deja se poate spune cumva că îi face concurență tatălui său. La 12 ani, Sophia pune voci și dublează personaje în serialul de animație „Păienjenelul Marvel”,  difuzat pe Disney Junior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net