Dan Cruceru, cocoțat în copac! Cum fentează Taticool prețul la cireșe!

Dan Cruceru aka Taticool (41 ani) știe exact ce să facă și să…fenteze cireșele din piață. De ce să mai dea bani pe ele, când poate să le culeagă singur?! Mai în glumă, mai în serios, Cruceru s-a transformat într-un fel de „Nică a lui Ștefan a Petrei” din Amintiri din copilărie.

Cunoscutul blogger de parenting a făcut deliciul internauților, postând câteva poze cu el, cocoțat într-un cireș. Nu prea a avut mare succes la culesul fructelor, dar distracția „a fost asigurată, mai ales că a fost cu trimitere la…soția sa, Cristina Ancuța Pocora.

Direct urcat în cireș, Taticool  a transmis următorul mesaj: „Cristina Ancuța Pocora asta este pentru tine! Ce nu fac eu pentru soția mea? Nu dau 50 lei/kg de cireșe! Dar mă sacrific și urc în pom!”, a spus Cruceru.

Fiecare după posibilități. Unii le cumpără soațelor limuzine, alții rochii scumpe, eu o cireașă. Dar ce cireașă!!! M-am luptat pentru ea, m-am urcat până în vârf, apoi am protejat-o de copiii pofticioși, greu de tot a fost. Dar am înfrânt, iar soția s-a declarat cea mai fericită din lume”, ne-a declarat Dan Cruceru, pus pe glume.

Dar în ce copac s-a cocoțat fostul prezentator „Survivor”, pentru a-i face poftele soției? Se pare că, vecinii prezentatorului TV, știu deja ce îi așteaptă atunci când cireșul lor dă roade, fiind obișnuiți cu Dan în această ipostază.

„Celebrul cireș e faimos. Aparține unor vecini și an de an dăm iama în el, potolindu-ne pofta și păstrând banii pentru Bentley. Doar că anul acesta, cireșe mai deloc din pom, puține rău și acelea doar pe craci foarte înalte. Deci cireașa culeasă a fost la fel de prețioasă ca o veritabilă roată de limuzină”, ni s-a mai confesat Dan Cruceru.

Și-a arătat veleitățile de bucătar la„ Chefi la cuțite”

Atunci când a participat la „Chefi la cuțite”, Dan Cruceru a impresionat juriul emisiunii cu un preparat din piept de pui, umplut cu spanac și ciuperci și Ratatouille de legume și piure de cartofi cu trufe.  Chef Florin Dumitrescu a fost surprins de Ratatouille-ul lui Dan Cruceru, care i-a plăcut foarte mult, așa că Taticool a trecut testul gătitului cu bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net