Dan Cruceru, în flăcări la „Chefi la cuțite”! Iată rețeta cu care l-a dat gata pe Chef Florin Dumitrescu

A  fost prezentator la Survior România de la Kanal D, dar nu se dă în lături să fie și concurent la emisiunile de mare audiență. Dan Cruceru aka Taticool  și-a îndeplinit aseară un vis, după ce s-a specializat și în arta cookingului, nu doar în cărucioare și diverse produse pentru copii pe care le vinde cu succes.

O adevărată provocare a fost pentru el să participe la „Chefi la cuțite”, acolo unde și-a arătat și veleitățile de bucătar. Nu a dat foc la bucătărie, deși tigaia lui a fost în flăcări la propriu și este tare mândru de faptul că a impresionat juriul și a reușit să plece acasă cu două cuțite!

“A fost cu flăcări, cu emoții, cu transpirații! Așa provocare n-am mai avut de mult: să îmi expun talentele culinare în fața chefilor!!! Și încă ce chefi! Mamă, mamă, cum a fost!!! Adică le mai gătesc copiilor, dar nici chiar așa să mă laud la tv cu asta. Și, totuși, am îndrăznit. Cum m-am descurcat? Veți vedea întreaga experiență la @chefilacutite chiar în seara asta. Am reușit să plec acasă cu un cuțit? Hai să facem pariuri până diseară. Cine are încredere în mine, cine e de părere că nici câinii nu mănâncă după mine? PS: Sophia m-a susținut indiferent de rezultat. #cheftaticool”, anunța Dan Cruceru aseară, chiar înainte de emisiunea de la Antena 1 pentru a întări suspansul. 

Ce a gătit atât de bun și bine Taticool la Chefi la cuțite

Dar apoi, tot el s-a lăudat cu faptul că a făcut o figură bună în fața juraților. De obicei, lauda de sine nu miroase-a bine, însă, la Taticool Dan Cruceru s-a lăsat cu succes.

“Sunt un norocos, recunosc sincer! Am o familie minunată, o carieră inedită și de succes și am plecat cu 2 cuțite de la @chefilacutite. Cine se mai poate lăuda cu asta? Câte unul pentru fiecare dintre copii. Bine… dorința asta mă costă mult efort în continuare pentru că am ales să fiu concurent. Și să vezi bătălie ce vine! Mulțumesc, @chefflorindumitrescu , @chef.sorinbontea.official și @chef_catalin_scarlatescu, pentru delicatețea de a nu-mi distruge farfuria”,  mai specificat Dan Cruceru care a impresionat juriul emisiunii cu un preparat din piept de pui umplut cu spanac și ciuperci și Ratatouille de legume și piure de cartofi cu trufe.  Chef Florin Dumitrescu a fost surprins de  Ratatouille-ul lui Dan Cruceru, care i-a plăcut foarte mult, așa că Taticool a trecut testul gătitului cu bine.

Iată rețeta cu care Dan Cruceru a luat două cuțite

Dan Cruceru a pregătit un piept de pui umplut cu ciuperci cu piure de cartofi cu trufe și Ratatouille de legume.

A pus la fiert cartofii pe care apoi i-a presat. Piureul se face cu unt rece, sare, puțin lapte la final. Se adauga tartufo.

Ciupercile le-a pregătit tăiate mărunt, trase la tigaie cu praf de usturoi, sare, piper, cimbrișor. Se adăuga măslinele tăiate mărunt și puțin vin. Se dau la răcit, iar deasupra lor se pun câteva frunze de baby spanac.

Pentru Ratatouille, a preparat sosul de roșii cu sare, piper, praf de usturoi, busuioc verde puțin zahăr. Separat se iau o vânătă, un ardei gras, un dovlecel, totul fără miez. Se taie cuburi, se trag la tigaie, cu oregano, sare, piper, vin alb, sos de roșii. 

La final, se face un buzunar la pieptul de pui, unde se introduc ciupercile și spanacul

Se trage la tigaie să se rumenească puțin apoi se pune la cuptor.

Cuptorul preîncălzit, timp de 10 minute la 180 de grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net