Dublă aniversare pentru Dan Cruceru! Cum a fost sărbătorit cel mai celebru tătic din showbizz: „Am încercat să fiu romantic cu duduia…”

Ultima actualizare:

Dan Cruceru aka Taticool a împlinit 42 de ani. Aniversarea a fost de fapt una dublă pentru că a coincis și cu sărbătorirea celor 14 ani de căsnicie pe care fostul prezentator TV i-a împlinit alături de soția lui, Cristina Ancuța Pocora. 

Fără cadouri la aniversarea căsniciei

E tare mândru Dan Cruceru de familia lui  și a anunțat cu zâmbetul pe buze că și-a făcut buletin de căsnicie!

Ne-am făcut buletin! De căsnicie. Adică, fix în urmă cu 14 ani, m-am nonorocit cu stimabila, care insistă să stea lipită încă de mine ca timbrul de plic. Ba mai mult, se declară chiar fericită deși trecură 14 ani. Cumva, cu bune și cu rele, am dus-o în spate, exact cum face și ea cu mine, când simt că nu mai pot să mă ridic de jos.Între timp, au apărut și doi săculeți noi, care nu ne împovărează mai mult, ci, din contră, ne-au dat aripi să visăm la mai mult și mai multe, toate împreună. Mda, ne e bine de 14 ani încoace, iar aseară am scos-o la un cico, alături de alți câțiva buni prieteni.

Am încercat să fiu romantic cu duduia, mai ales că am convins-o să înlocuiască pijamalele cu o rochie de ieșeală, lucru rar în ultima perioadă.Cadouri... nu i-am făcut. Pentru că... ce să vezi... 12 iunie e de fapt ziua mea de naștere. Adică da, e și ziua mea azi. De fapt ar fi trebuit să fie doar a mea. Dar, în urmă cu 14 ani, cineva, nu spui cine, s-a gândit că ziua mea să devină ziua noastră. 

Așa că de atâta amar de vreme avem gâlceavă pe 12 iunie, despre cam cine ar trebui să primească urări și cadouri. Și cum postarea asta este pe contul meu, zic felicitări să vină! Dar pentru mine că nush cum mai fac față încă 14 ani. Sau 28”, a spus Dan Cruceru.

24 în loc de 42

De ziua lui, Dan Cruceru a sărbătorit cu prietenii și familia chiar în restaurantul sau de suflet, acolo unde a și învățat să gătească pentru competiția Chefi la cuțite la care a participat și a făcut o figură bună. A fost cu zâmbetul pe buze și s-a ținut de șotii!

M-a prins 24-ul exact cum mi-am dorit! Pe party, pe voie bună, pe chef.  De viață, de oameni faini, de delicii fine, de răsfăț! Îi merit, măcar de ziua mea, chiar cred că îi merit.

Că-s tânăr, doamnă, tânăr cu spatele frumos și vreau drept hrană lapte din sfârcuri de cometă, să-mi crească ceru-n suflet și stelele în os! Aaaa, pardon... 42 am vrut să zic! Tot tânăr! Hai la mulți ani, mie!”, a făcut haz de necaz Dan Cruceru, dacă tot a mai îmbătrânit un an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net