Oana Mizil, vacanță de cinci stele în Emirate. Cine a însoțit-o pe afaceristă pe tărâmul milionarilor. Ce planuri are pentru 2024: „Lucrez intens..”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Viața Oanei Mizil (47 de ani) merge mai departe după despărțirea de Marian Vanghelie! Asta pentru că femeia de afaceri ne-a mărturisit, recent, că tocmai ce s-a întors din vacanță de pe tărâmul milionarilor. Contactată de Click!, vedeta ne-a dezvăluit mai multe despre această escapadă.

„Tocmai ce ne-am întors din Abu Dhabi. Am fost în vacanță și am stat acolo timp de nouă zile. Ne-am simțit foarte bine, am fost cu Maria care s-a jucat și s-a simțit în elementul său, am avut-o alături și pe mama, dar și mai mulți prieteni dragi nouă. A fost foarte frumos.

Noaptea de Revelion am petrecut-o acolo, au avut un foc de artificii spectaculos care a durat timp de 45 de minute, iar în noaptea dintre ani mi-am pus trei dorințe care nu se pot spune, doar Dumnezeu trebuie să le știe. După care am mâncat și câte un strugure și cam asta a fost”, a spus Oana Mizil pentru Click!

Afaceri prospere

Oana Mizil ne-a mai mărturisit și la ce afaceri inovative își dorește să dea drumul în perioada următoare ,dar și cât de mândră este de prichindica sa:

„Maria se ocupă de școală, continuă cu activitățile pe care le are extra după școală: înot, tenis, orele de pian și meditații la limba franceză. Weekend-ul îl are liber, este pentru joacă. Are timp de toate, pentru că este foarte disciplinată, are un program foarte bine stabilit, dacă nu ne organizăm programul bine nu e ok.

În rest, eu sunt bine, lucrez intens la două proiecte pe care le-am demarat deja. Este vorba despre două afaceri. O să deschidem un <lanț de cafenele pentru copii>. O să apară primele cafenele pentru copii, pentru că am văzut că vor cei mici să meargă la cafenea. Cafeaua o să fie fără cofeină și o să fie multă culoare”.

Click! spune

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an, chiar dacă au un copil împreună. Cei doi nu se află la prima lor separare. În anul 2015, fostul primar al Sectorului 5 s-ar fi întors la prima lui soție pentru o perioadă de timp, după care s-a împăcat iar cu Oana. Însă, chiar și așa, în cei zece ani de relație de iubire, în care au existat urcușuri și coborâșuri, în toată această perioadă, afacerista și-a susținut necondiționat partenerul de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net