Fiica Oanei Mizil, cadou special de 1 iunie: „Astăzi o să merg să îi caut”

#Exclusiv Click!

Oana Mizil își adoră fetița, iar de fiecare dată când are ocazia, nu ezită să o răsfețe așa cum știe ea mai bine. Mâine, de 1 iunie, de Ziua Copilul, vedeta i-a pregătit, acasă, o petrecere, unde sunt invitați încă opt copilași, de vârsta sa, pentru a se distra pentru câteva ore, de ziua lor.

Oana Mizil (47 de ani) și Marian Vanghelie (55 de ani) au o minunăție de fetiță împreună, în vârstă de opt anișori. Chiar dacă cei doi au ales, anul trecut, să meargă pe drumuri separate, educația și grija pentru micuța lor este primordială. Așa că mâine, de Ziua Copilului, vedeta ne-a mărturisit că, fiica lor, o să aibă o super-petrecere pregătită.

„Am vrut să plecăm, împreună, eu și fiica mea, de 1 iunie, în vacanță, câteva zile, în străinătate, dar nu am putut, pentru că peste câteva zile are verișorul meu nunta și a trebuit să stăm în țară, pentru că vom merge împreună la nuntă, să petrecem.

De Ziua Copilului o să îi organizez Mariei, ca în fiecare an, pentru că la noi e o tradiție, o petrecere alături de prietenii ei. Are deja făcută o listă cu invitați, are opt colegi pe care îi așteaptă mâine. O să aibă petrecerea lor, cu muzică, distracție și voie bună. Nu vrea hăinuțe sau vreo jucărie de ziua ei, își dorește un iepuraș viu, așa că astăzi o să merg să îi caut iepuraș viu, așa cum vrea ea...cadou de ziua ei! Noi facem tot timpul astfel de petreceri acasă, în fiecare an de 1 iunie, și a fost de fiecare dată foarte frumos”, a declarat Oana Mizil pentru Click!

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit

Cei doi au pus punct relației lor de iubire, anul trecut, în luna noiembrie, după zece ani! Însă, chiar dacă s-au separat, Oana și Marian Vanghelie, au petrecut momente de calitate împreună, de dragul micuței lor, Maria, cu toate că nu mai există loc de împăcare între ei.

Click! spune

Oana Mizil și Marian Vanghelie nu se află la prima lor separare. În anul 2015, fostul primar al Sectorului 5, s-ar fi întors la prima lui soție, pentru o perioadă de timp, după care s-a împăcat iar cu Oana. Însă, chiar și așa, în cei zece ani de relație de iubire, în care au existat urcușuri și coborâșuri, afacerista și-a susținut necondiționat partenerul de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net