Fiica Oanei Mizil are o nouă pasiune! Uite ce face puștoaica: „Nu am treabă cu ea!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Mizil (47 de ani) și Marian Vanghelie (55 de ani) au cu ce se mândri. Cei doi oameni de afaceri au o fetiță frumoasă și ambițioasă în vârstă de opt anișori. Contactată de Click!, Oana ne-a mărturisit cât de mândră este de micuța sa atunci când o vede că este organizată, dar și atrasă foarte mult de un stil de viață sănătos. De un an de zile, copila s-a apucat și de echitație.

„Nu am treabă cu ea (Maria – n.r)... este foarte smart, știe ce vrea de la viață. O să vină Moș Crăciun la ea anul ăsta pentru că a fost o fetiță cuminte. A venit și Moș Nicolae, normal. Acum de la Moș Crăciun își dorește un cal adevărat, nu unul de jucărie. Pentru că de un an de zile face echitație, îi place foarte mult, așa că Moșul o să îi aducă.

Avem unde să îl ținem, normal, la centrul de echitație, unde merge. Are trei mari pasiuni Maria: echitația, înotul și tenisul. Plus că îi place foarte mult să și deseneze, este un copil foarte smart și aș putea să spun că este un fel de manager pentru mine pentru că îmi ține evidența la treburile de zi cu zi. Știe tot”, a spus Oana Mizil pentru Click!

Brad împodobit în familie

Pe lângă agitația de zi cu zi, cele două nu uită să se bucure împreună și de momente de liniște în familie, mai ales că luna decembrie este cea mai frumoasă lună din an.

„Am împodobit și bradul acasă, ce e drept nu a fost doar un brad ci doi brăduți. Unul în living pe care Maria l-a vrut să fie împodobit în alb și cu multe animăluțe în el iar în camera ei a mai împodobit unul cu podoabe de culoare roz și globulețe în formă de dulciuri”, a mai spus Oana Mizil pentru Click!

Click! spune

Maria este fiica Oanei Mizil și a lui Marian Vanghelie. Cei doi au ales să se despartă la finalul anului trecut, în luna noiembrie. Oana și Marian Vanghelie nu se află la prima lor separare. În anul 2015, fostul primar al Sectorului 5 s-ar fi întors la prima lui soție, pentru o perioadă de timp, după care s-a împăcat iar cu Oana Mizil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net