Fiica Oanei Mizil a devenit șefă! Uite ce face micuța Maria la numai 8 ani

#Exclusiv Click!

„Aschia nu sare departe de trunchi”! Este o vorbă din popor care i se potrivește de minune Oanei Mizil (47 de ani) și fiicei sale, Maria (8 ani). Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit că micuța sa a ajuns să decidă, atunci când ies în oraș, ce haine să poarte amândouă.

„Maria este foarte atentă la felul cum se îmbracă, a crescut, este o adevărată domnișorică. Preferă un stil vestimentar cash-ul. Am observant că are un simț al culorilor ceva ieșit din comun. Atunci când ieșim în oraș sau la o petrecere ea îmi alege mie și ei ținuta. Pot spune că am propriul meu stilist vestimentar. Glumesc! Dar îmi place ce face ea acum, așa că o las pe ea să decidă. Ce e drept a crescut cu mine alături, în casă, și moștenește de la mine pasiunea aceasta pentru fashion. Mie mereu mi-au plăcut hainele și să fiu aranjată”, a declarat Oana Mizil pentru Click!

Bubulina, gospodina

Fiica Oanei Mizil și a lui Marian Vanghelie (55 de ani), nu doar că este o fetiță pasionată de fashion, dar este pasionată și de sport, având în vedere că știe să înoate perfect și să joace tenis. Micuța este pasionată și de partea de gastronomie iar mama sa are doar cuvinte de laudă la adresa ei.

„Se pricepe și la gătit, este pasionată de gătit. Ieri a gătit un tort cu ciocolată, în cofetărie. Știe să tempereze ciocolata, a învățat multe pe partea aceasta. Este un copil tare cuminte și isteț”, a conchis Oana Mizil, pentru Click!

Click! spune

Oana Mizil și Marian Vanghelie au ales să se despartă la finalul anului trecut, mai exact în luna noiembrie. Cei doi nu se află la prima lor separare. În anul 2015, fostul primar al Sectorului 5 s-ar fi întors la prima lui soție pentru o perioadă de timp, după care s-a împăcat iar cu Oana Mizil. Însă, chiar și așa, în cei zece ani de relație de iubire în care au existat urcușuri și coborâșuri, în toată această perioadă, afacerista și-a susținut necondiționat partenerul de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net