Oana Mizil și Marian Vanghelie se împacă? Politicianul rupe tăcerea: „Petrecem…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Mizil (47 de ani) și Marian Vanghelie (55 de ani) și-au spus adio în luna noiembrie a anului trecut, după zece ani de relație. Chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, fostul primar al Sectorului 5, a declarat în exclusivitate pentru Click! că Sărbătorile Pascale o să le petreacă alături de femeia cu care a fost împreună mai bine de un deceniu și cu care are o fetiță, pe micuța Maria (8 ani).

În urma divergențelor, Oana Mizil și Marian Vanghelie, au ales să pună punct relației lor amoroase, într-un mod cât mai elegant și discret posibil. Problemele cu legea pe care le are politicianul în ultima vreme, se pare că au reușit să tulbure foarte mult apele între cei doi. Mai mult decât atât,  în urmă cu doi ani, trebuie reamintit faptul că bruneta l-a acuzat pe Vanghelie, bărbatul cu care se iubea, că ar fi fost agresiv fizic cu ea. Cu toate acestea, se pare că Oana a reușit să treacă peste conflictul cu partenerul ei de viață, mai ales că la scurt timp vedeta ne mărturisea faptul că au planuri de nuntă. Din păcate, cei doi au ajuns din nou la despărțire, iar de această dată se pare că este una definitivă. În prezent, Oana Mizil locuiește într-o altă casă alături de fiica lor, Maria.

Contactat de Click!, Marian Vanghelie ne-a mărturisit că Sărbătorile Pascale o să le petreacă alături de Oana Mizil și de fiica lor, chiar dacă drumurile lor sunt separate în acest moment.

„O să stau de Paște alături de Oana și de fiica noastră, Maria. În rest alerg, cu multă treabă. Acum fac afaceri și politică, am multe de făcut în perioada aceasta. Îmi doresc să îmi mai deschid, în viitorul apropiat, o companie și în Egipt. Deci, fac de toate! Numai că, din păcate, în România, dacă miști ceva în țara asta, te alegi cu dosar”, ne-a mărturisit politicianul.

Oana Mizil, liniștită singură

Întrebată cum se simte, după separarea de Marian Vanghelie, Oana Mizil a mărturisit că este o femeie liniștită și fericită.

„Am întâmpinat primăvara cu căldură. O viață nouă, o primăvara nouă...pot spune pentru mine. Despre Marian nu prea aș vreau să vorbesc. Important este că eu sunt bine cu mine și sunt liniștită. Sunt o persoană optimistă care atrage persoane pozitive în viața sa”, a spus Oana Mizil pentru Click!

Click! spune

Oana Mizil și Marian Vanghelie nu se află la prima lor separare. În anul 2015, fostul primar al Sectorului 5 s-ar fi întors la prima lui soție pentru o perioadă de timp, după care s-a împăcat iar cu Oana.

Însă, chiar și așa, în cei zece ani de relație de iubire în care au existat urcușuri și coborâșuri, în toată această perioadă, afacerista și-a susținut necondiționat partenerul de viață.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net