Oana Mizil, reacție dură împotriva Austriei: „România nu se dorește a fi în Schengen!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Austria și Olanda au dat, recent, lovitura de grație României. Cele două țări au fost cele care s-au împotrivit, la data de 8 decembrie, intrării României în spațiul Schengen. Decizia lor a stârnit o revoltă fără precedent din partea românilor, fie ei oameni normali sau vedete. Fost politician, Oana Niculescu Mizil a criticat și ea în termeni duri această decizie nefavorabilă României!

cub oana niculescu mizil png

După 11 ani, România rămâne tot în afara spațiului Schengen! Austria și Olanda au fost cele două țări care s-a opus vehement intrării noastre în Schengen. Reacția dură a românilor la gestul austriecilor nu a întârziat să apară.

Vedete, oameni politici și afaceriști, deopotrivă, au făcut front comun, în aceste zile, și au decis să boicoteze atât brandurile, cât și companiile austriece prezente în România.

Mulți dintre aceștia au recurs la gesturi extreme și au renunțat la conturile pe care unii dintre ei le dețineau de la cele două bănci cu capital austriac, aflate la acest momentpe teritoriul României, este vorba de Erste Group (BCR) și Raiffeisen.

Oana Mizil: „Ați văzut ce facturi vor veni!”

Fost politician, Oana Niculescu Mizil a comentat și ea în termeni cât se poate de duri lovitura, recentă, venită din partea austriecilor la adresa românilor.

Asta cu Shengen e o lovitură gândită de foarte mult timp. România nu se dorește a fi în Shengen, nu se dorește a fi o țară puternică. România se dorește a nu avea lideri puternici, oameni de stat.

Cred că e important pentru România ca țară și pentru noi românii să avem un an cât mai liniștit, plin de credință, cu multă liniște în casă. Ați văzut și dumneavoastră facturile care vor veni! Și fără frici! Asta e cel mai important!

Se încearcă să se inoculeze în mintea noastră niște frici, care nu ar trebui să fie. Noi suntem un popor puternic, de oameni veseli, un popor care a trecut prin multe greutăți și cred că putem să reușim până la urmă!”, a declarat Oana Niculescu-Mizil, revoltată, pentru Click!.

Oana Mizil a ieșit din politică!

Oana Mizil este născută în București, are 47 de ani și este nepoata celebrului Paul Niculescu-Mizil, înalt demnitar sub regimul comunist al lui Nicolae Ceaușescu. Unchiul Oanei este Serghei Mizil, care este frate cu mama ei, Lidia, ambii fiind copiii lui Paul Niculescu-Mizil.

Oana Niculescu-Mizil nu mai este implicată în politică în prezent. Oana a fost , însă, deputat din partea USL în Colegiul 20 al Capitalei, în legislatura 2008-2012. A fost, ulterior, deputat din partea PSD, în colegiul 23, în legislatura 2012-2016, fiind colegă de partid cu cel care i-a devenit și partener, fostul primar al sectorului 5 Marian Vanghelie.

Oana Mizil și Marian Vanghelie și-au recunoscut, în mod public, relația la începutul lui 2012, pe când Marian Vanghelie avea 43 de ani și ea 36 de ani.

Cei doi au împreună o fetiță pe nume Maria, în vârstă de 7 ani. În prezent, cei doi trec printr-o noua despărțire, care pare a fi definitivă de această dată. Oana Mizil și Marian Vanghelie nu au fost, însă, niciodată căsătoriți la Starea Civilă, deși au conviețuit timp de 11 ani.

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne al Uniunii Europene a respins, pe data de 8 decembrie, aderarea Bulgariei, dar şi a României la spaţiul Schengen. Două voturi au fost împotrivă, în condiţiile în care pentru aderare era nevoie de unanimitate. Austria și Olanda au fost țările care au blocat, practic, intrarea României, la acest moment, în Schengen.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net